изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:20 EEST
Варненските ВСУ и Showtime – финалисти на Коледния турнир    
СпортДнес в залата на комплекс Изида се проведе традиционният Коледен турнир по баскетбол, организиран от Националната аматьорска лига по баскетбол и Българското баскетболно общество. В надпреварата се включиха 11 отбора от Добрич, Варна, София, Ловеч и др.градове на страната. До финала достигнаха състезателите на Варненски свободен университет(ВСУ) и Showtime Варна.

Срещата за третото място между домакините от Unstoppable и Добруджанци се отменена, поради контузия на Ивайло Борисов от Unstoppable  по време на турнира по забивки.
Българско баскетболно общество(ББО) има за цел да популяризира играта, като започваме в България от аматьорския баскетбол, каза за медийна група Добруджа Орлин Атанасов. Той даде висока оценка на организацията на турнира в Добрич и допълни, че съвместно с НАЛБ ще се опитат догодина да покрият цялата страна по отношение на аматьорския баскетбол.
Освен оспорвани двубои, публиката имаше възможност да се наслади на изпълненията на танцьорите от NNS Crew, начело с Миглена Георгиева.  http://dobrudjabg.com
 


Сходни връзки

Варненските ВСУ и Showtime – финалисти на Коледния турнир | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди