изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:21 EEST
ЛЮБОВЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016 г.    
Хороскоп ЛЮБОВЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016 г.



ОВЕН
Овните през 2016 година ще се потопят в романтика, като се започне още от месец април. До средата на лятото представителите на този знак ще бъдат в центъра на вниманието на противоположния пол. Шансовете за намиране на половинката през 2016-а са много високи. Овните много лесно и елегантно, без никакво напрежение, ще завързват запознанства и ще се радват на голям успех с противоположния пол. Да, през 2016 г. идва времето, когато Овните няма да се покоряват, а те ще покоряват и завладяват техните партньори и сътрудници.

   ТЕЛЕЦ
Доста продуктивна в любовен план се очертава 2016 г. за представителите на знака Телец. Още през януари и февруари тези хора ще отбележат активност на любовния фронт. При това, семейните  ще бъдат по-активни и свободно ще флиртуват при удобен случай. Не разчитайте на дълготрайни отношения в началото на годината с този зодиакален знак. През пролетта, с пробуждането на природата, ще се пробуди и желанието на родените под знака Телец да се влюбят истински и да бъдат истински обичани. При това, те ще се стремят към умни, леки в общуването и необременени с комплекси хора. Романтични изненади очаквайте през май и юни следващата година. 

           БЛИЗНАЦИ
Голяма част от Близнаците ще решат да променят любовния си живот. Представителите на този зодиакален знак няма да търсят отношения настрани, а ще се опитат да разтърсят досегашните си партньори. Много вероятно е, че лятото за тях ще стане време за нови сексуални експерименти и период за почивка, в който двамата влюбени ще се отдадат изцяло един на друг и ще прекарват повече време насаме далеч от дома. Есента ще бъде провокационен период. Близнакът ще бъде отзивчив към Раците и Телците, а няма да го интересуват Риби и Козирог. Има малък шанс, че ще отпътуват някъде с партньора, но възможен е и някой романтичен уикенд.

          РАК 
Главният лайтмотив на настъпващата година за самотните Раци ще стане тяхната влюбчивост. Много често те ще стават обект на интерес, а представителите на мъжкия пол ще дават по-голяма воля на чувствата си. От една страна, това е прекрасен повод да разнообразят личния си живот, но от друга страна, има голяма опасност да използват Раците. Раците ще бъдат романтично настроени към Скорпиони и Риби, а ще избягват компанията на Водолей и Телец. Истинската любов може да се случи през октомври или ноември. Очаквайте вълнуващи почивки в последните месеци на 2016-а.

         ЛЪВ
Любовният хороскоп за 2016 година за Лъв говори за това, че още в началото на годината тези хора ще трябва да преодоляват неудържимото си желание да покоряват хората, които им харесват. С особена сила ще им въздействат представителите на знаците Овен и Близнаци, които ще притежават някаква магична власт върху Лъвовете и ще ги „водят на въженце“. Точно през тази година ще бъдете по-привлекателни, отколкото преди. Обвързаните представители на знака трябва да забравят за романтични пътувания тази година, но добре би било да имат романтични вечери без видима причина.

         ДЕВИ
На Девите през 2016 година звездите препоръчват да останат с тези, които са проверени от времето. Семейните Деви астролозите съветват да пътуват, за това ще имат достатъчно възможности. Може да изглежда странно, но тази година самотните мъже Деви може да почувстват непреодолимо влечение към омъжени жени. Самотните жени, родени под този знак, през 2016-а ще се държат повече от скромно, но само дотогава, докато те не почувстват внимание от страна на противоположния пол. Свободните Деви ще се опитат да намерят партньор за сериозни отношения, а тези, които ще успеят да направят това, ги очаква сватба в края на 2016 г., евентуално в началото 2017 г.  Романтично пътуване планирайте през юни.

        ВЕЗНИ
С настъпването на 2016 година много самотни Везни ще се замислят за своя живот и за това колко им е недостатъчно. Но това не значи, че тези хора ще успеят да намерят човека, който ги привлича и с когото те биха искали да построят хармонични отношения. Не търсете любовта някъде там зад хоризонта, тя може би е съвсем близо до Вас! За семейните везни 2016 година няма да бъде много лека. И двамата партньори ще претендират да бъдат глава на семейството, всячески ще се опитват да натякват на другия, че е доста по-некомпетентен от тях за заемането на тази така важна роля в семейството. Тези, които са пред сватба, ще трябва да направят много компромиси, за да се случи това. Не бъдете разочаровани, ако не отпътувате никъде заедно.

         СКОРПИОН
Около представителите на този знак ще се навъртат прекалено много симпатични личности, които те, разбира се, ще успяват да съблазнят, а доста често и да използват.Най-сериозните любовни преживявания на Скорпиона ще бъдат през летните дни. Тези, които се срещат с половинките си повече от половин година, смело могат да очакват предложение за брак. В началото на тази година по-важни ще бъдат работните задължения и кариерата. Старайте се да обясните това на партньора, за да не се стигне до недоразумения и дори прекратяване на връзката. През втората половина на годината може да отпътуват към екзотична дестинация.

         СТРЕЛЕЦ 
Главният лайтмотив на настъпващата година за самотните Стрелци ще стане тяхната влюбчивост. Много често те ще стават обект на интерес, а представителите на мъжкия пол ще дават по-голяма воля на чувствата си. От една страна, това е прекрасен повод да разнообразят личния си живот, но от друга страна, има голяма опасност да използват Стрелците. Стрелците ще бъдат романтично настроени към Скорпиони и Риби, а ще избягват компанията на Водолей и Телец. Истинската любов може да се случи през октомври или ноември. Очаквайте вълнуващи почивки в последните месеци на 2016-а.

        КОЗИРОГ
С настъпването на пролетта Козирозите ще покоряват хората, които ги привличат, с необикновена лекота. Ще получават наслаждение от такива любовни игри, често ще сменят партньорите си, но няма да лъжат относно чувствата си. Това ще им позволи да се наслаждават максимално на отношенията си и да се чувстват свободни. Голяма част от Козирозите ще решат да променят любовния си живот. Представителите на този зодиакален знак няма да търсят отношения настрани, а ще се опитат да разтърсят досегашните си партньори. Концентрирайте се върху хубавите моменти и избягвайте ревността.

         ВОДОЛЕЙ 
Доста продуктивна в любовен план се очертава 2016 г. за представителите на знака Водолей. Още през януари и февруари тези хора ще отбележат активност на любовния фронт. При това семейните Водолеи ще бъдат по-активни и свободно ще флиртуват при удобен случай. Семейните отношения на Водолея и неговия партньор ще се развиват различно, но на по-голяма част от представителите на този зодиакален знак ще им е доста трудно да съжителстват с човек, който им ограничава свободата и личното пространство. Романтични изненади очаквайте през май и юни следващата година.

         РИБИ
Любовният хороскоп за 2016 година за Рибите вещае, че тези хора ще добият по-голяма популярност сред противоположния пол от момента, в който те самите си позволят да флиртуват и да се впускат в нови отношения. През 2016-а обвързаните Риби трябва да се опитат да отделят повече време за партньора си, в противен случай може да се получи така, че той или тя да потърси любов на друго място. Необвързаните представители на знака  през следващата година да очакват любов с представители на Скорпион или Рак, а това, което трябва да избягват, са контакти с родените под знака на Овен.
ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


 


Сходни връзки

ЛЮБОВЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди