изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:13 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 28.12.2015    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 28.12.2015


На 25 декември, около 20:15 часа по ул. „България” в град Добрич е извършена проверка на С.Г. (20 г.), С.Й. (20 г.), Л.Л. (19 г.) и А.К. (20 г.), и четиримата от град Добрич. В хода на проверката  е открита суха тревна маса с приблизително тегло 2,3 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа, същите са задържани в Първо РУ МВР Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 26 декември, около 17:50 часа в района на ж.к. „Добротица” в град Добрич е извършена проверка на лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация с водач Т.П. (22 г.) от град Добрич. В хода на проверката са открити и иззети по надлежния ред суха тревна маса с приблизително тегло 3,1 грама реагираща на наркотичното вещество канабис и 4,8 грама бяло прахообразно вещество реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа водача на МПС е задържан в Първо РУ МВР Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На същата дата отново в района на ж.к. „Добротица” е извършена проверка и на лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация. В хода на проверката в дрехите на водача на МПС са открити и иззети суха тревна маса с приблизително тегло 1,2 грама реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис и бяло прахообразно вещество с приблизително тегло 0,2 грама реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Г.К. (29 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

 

На 26 декември, около  08:07 часа по главен път I-9 в района на с. Оброчище, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация, управляван от Е.Р. (35 г.) от с. Сенокос, обл. Добрич. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,20 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа Е.Р. е задържан в РУ МВР Албена. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 27 декември, около 17:50 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по ул. „Богдановски път” на кръстовището с Околовръстен път на град Добрич. Установено е, че лек автомобил „Шевролет” с добричка регистрация управляван от Т.М. (20 г.) не спира на знак „Стоп”, отнема предимството на движещия се по околовръстен път лек автомобил „Опел” с варненска регистрация. Вследствие на настъпилото ПТП е пострадала возещата се в лек автомобил „Опел” Р.М. (61 г.). Жената е настанена в МБАЛ Добрич с диагноза счупена костица на прешлен, без опасност за живота. Извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство на водача на лек автомобил „Шевролет”, констатира наличието на 1,77 промила алкохол. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Т.М. (20 г.). По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

 

На територията на ОД на МВР ДОБРИЧ са регистрирани 8 пожара без материални загуби и един пожар с  нанесени материални щети.

 

28.12.2015 г.                                                                     ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 28.12.2015 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди