изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:06 EEST
Грациела Герасимова ще си говори в къщи с папагал (ВИДЕО)    
Новини Петгодишната Грациела Михайлова Герасимова от Добрич спечели говорящия папагал Пако от томболата в Мол-Добрич. Грациела  не беше сред дошлите да участват в тегленето, но научи новината по телефона. Дони Илиева изтегли печалившият билет с името на внучката на Юлияна Герасимова .

Над 500 души са разгледали атрактивната изложба на папагали,  която показва няколко вида папагали –ара, жако, какаду, еклектус, амазони. Пернатите са на възраст между половин и 30 години, като най-възрастният - Рико може дори да говори, но тъй като собственичката му преди е била жена, той се отпуска само в дамско присъствие.  Който  спечели сивочела амазона, ще получи и разяснения казва собственикът на папагалите  Мирослав Пъшев. Той твърди, че грижата за тези красиви екзотични птици не е трудна, стига човек да е търпелив.Децата дошли да наблюдават жребия останаха много разочаровани че не са спечелили.От Добрич изложбата потегля към Плевен. 

Репортаж на Севдалина Сарандева и Павлина Живкова.
http://dobrudjabg.com

 


Сходни връзки

Грациела Герасимова ще си говори в къщи с папагал (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди