изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:42 EEST
Жените сте виновни! Винаги и за всичко.    
Новини

Тодор Капитанов с ясно обвинение към нежния пол. Всички жени заслужавате да ви се каже право в очите – виновни сте за всичко! Не ме разбирайте погрешно: това в случая не е обвинение, а по-скоро признание.



Виновни сте за това, че заради вас има незаменим празничен уют в домовете, за които се грижите. Виновни сте за пълната с любов атмосфера в същите тези домове, както и за щастливите усмивки по лицата на хората, които ви заобикалят. За красивата коледна украса, на която биха завидели и най-признатите световни дизайнери.

Нужно ли е да споменавам и невероятните домашно приготвени празнични ястия, които са достойни да се конкурират с храната в изисканите гурме ресторанти? Дали изобщо могат да се конкурират, имайки предвид любовта и вниманието, което жената влага при приготвянето и поднасянето на гозбите си? Да, виновни сте и за това.

След като заговорих за храна, няма как да не ви обвиня и за божествените коледни курабийки, за които дечицата не спират да мислят цяла година преди това. Да, виновни сте, уважаеми дами!

Виновни сте и за спокойствието, което всеки намира, щом е покрай вас. Вие правите така, че сякаш по магически начин всичко в дома е организирано и подредено. Ако не сте вие, а се разчита на мъжете да се грижат за домакинство, то най-вероятно няма да наричаме мястото, в което живеем, с красивата семейна дума „дом”, а ще му казвате  апокалиптично „димящ кратер”.

Снимка: Thinkstock

Виновни сте за това, че мъжете трябва да похарчат всичките си пари, за да ви купят най-хубавите подаръци за празниците, защото знаят, че вие заслужавате само най-доброто. Заслужавате да получите двеста процента повече от това, което давате, но за съжаление получавате по малко от два, защото никой мъж не може да се мери с вас, когато става въпрос за себеотдаване.

Виновни сте също, че мъжете ревнуват. Как да не ви ревнуват, като сте толкова красиви? Красиви сте сутрин, когато се събуждате и се усмихвате. Красиви сте през деня, когато сладкодумно говорите и кокетничите. Красиви сте вечер, когато сте сред хората в най-красивата си рокля, която подчертава божествените ви форми. Как очаквате мъжете да не ви ревнуват, дори и от полъха на вятъра, който има късмета да гали кожата и да разрошва косите ви? Мъжете се побъркват от ревност. Вие сте виновни.

Виновни сте също, че заради вас господата заприличаха на жени. Научиха какво е цвят праскова, охра, каки, лимонена целувка и магнолия. Научиха ги, защото ви обичат и искат да винаги да ви разбират, когато говорите, а не да стига до спорове, които обикновено губят, когато проблемът е в комуникацията помежду ви. Никой мъж не трябва да знае подобни наименования на цветове, защото това е противопоставяне срещу природата, за което жените са виновни.

Виновни сте, че мъжете прекарват толкова време във фитнеса. Правят го единствено цел да станат по-силни в областта на бицепсите, за да имат сили да ви носят цял живот на ръце. И ще го направят с удоволствие.

Снимка: Thinkstock

Да, виновни сте за абсолютно всичко от изброеното. Но пък в момента са светли празници и по християнски бихме ви простили всичко. Нещо повече – мъжете ще споделим терзанията ви, като в знак на съпричастност също ще изпитаме вина – най-вече червени и бели вина. Задължителни домашни, за да дадем и ние своя принос към семейния уют в дома.  http://www.edna.bg

 


Сходни връзки

Жените сте виновни! Винаги и за всичко. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди