изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:11 EEST
Най-зле облечените жени на 2015 година    
Светска клюка В желанието си да изпъкнат и да се запомнят сред останалите, дамите често са склонни на невероятни компромиси със себе си и личния си стил. Тези смели решения, за съжаление, невинаги завършват с положителен край. Годишните церемонии и събития на червен килим успяват да съберат на едно място изключително сполучливите модни решения с не толкова добрия избор. В края на 2015 няма как да не отдадем заслужените признания на известните личности, които добре подбираха своите силуети и да посочим тези, които е добре да си вземат поука за догодина. Представяме ви обзорната селекция на най-зле облечените жени на 2015 с надеждата, че няма да се повторят същите грешки... никога повече.

Лена Дънам

29-годишната актриса често изненадва своите фенове с модния си вкус. Червеното обикновено е добър избор на цвят, тъй като се асоциира с надеждност, аристократичност и стил, но със сигурност това не е достатъчно. Желателно е да съобразим и кройката на роклята с формите на тялото, а с тази задача Лена Дънам очевидно не се е справила достатъчно добре.

Лана Дел Рей

Меланхоличната певица многократно е завладявала ежедневието ни със своите песни, но, уви, не можем да кажем същото за модния ѝ стил. V-образното деколте с пристягане в кръста със сигурност не е добър избор, особено ако долната част оптически разширява фигурата на Лана.

Розамунд Пайк

Английската актриса остави ясен спомен у нас с един неособено сполучлив избор за рокля. Долната част на модела е много красива, но трябва да признаем, че отгоре виждаме много повече, отколкото ни се иска. Тънките презрамки и изрязаните отстрани акценти ни идват малко в повече.

Зосия Мамет

Актрисата Зосия Мамет успя да привлече вниманието върху себе си, но не в добрия смисъл на думата. Пеплум ефектът успя да се задържи дълго време като водеща тенденция, но със сигурност не по начина, по който изглежда в тази рокля. Комбинацията между цветовете дори няма смисъл да се коментира.

Хайди Клум

Супермоделът всяка година впечатлява с креативността си относно костюми за Хелоуин и безупречен моден избор по официални събития. Явно тази година границата между двете леко се е размила. Блондинката оставя след себе си година, в която се появи на червения килим с жълта рокля, комбинираща в себе си твърде много – прозрачни елементи, бродерии, блестящи инкрустации, воали и ресни.

Гуен Стефани

Певицата, емблематична със своята руса коса и вечно червено червило загърби наситения нюанс на устните, за да влезе в ролята... на герой от „Семейство Адамс“. Гуен Стефани изненада немного приятно модните критици с тоалет, разкриващ твърде много от тялото ѝ с прозрачна материя и странна кройка.

Кристина Милиан

Бившата жена до Лил Уейн безспорно има страхотен глас, но не можем да кажем същото за модните ѝ решения. Певицата се появи с дълга черна рокля, показваща твърде много плът. И тъй като това явно не е достатъчно, Кристина Милиан бе решила да се „обзаведе“ и със странна прическа, издължаваща неестествено формата на главата.

Майли Сайръс

Ако тръгнем да обсъждаме подробно странните решения на Майли Сайръс в моден и всякакъв друг аспект, една година време може и да не ни стигне. Концентрираме се върху една от скандалните визии на певицата, които дълго време я държаха в класации за най-зле облечени. Изборът за панталон и нещо като топ говори сам за себе си.

Ким Кардашян

Госпожа Уест със сигурност има пищна фигура и се гордее с нея! Напредналата бременност очевидно не е повод за една идея по-съобразителни решения с дрехите за Ким, която се появи на червения килим цялата в дантела.

Ники Минаж

Ексцентричната изпълнителка се утвърди на музикалната сцена с нестандартното си творчество и модни решения. Характерно за нейния стил, Ники Минаж смело залага на разголени рокли, показващи голяма част от тялото ѝ. Пайетите, блестящите инкрустации и кройки, подчертаващи извивките никак не са ѝ чужди.

http://www.tialoto.bg

 


Сходни връзки

Най-зле облечените жени на 2015 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди