изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:42 EET
Какъв цвят е връзката ви?    
Любопитно Напоследък психолози и експерти по връзки започнаха да съпоставят човешките отношения с различни цветове. Чудили ли сте се някога каква е вашата връзка – червена, синя или жълта? Отговорът може да получите сега, като прочетете кой цвят на какви взаимоотношения отговаря.

Червено – червените двойки имат много силен съюз. Те притежават и голям заряд енергия, който им помага да се справят с различните предизвикателства в личен план. Когато обаче партньорите спорят, става още по-горещо, тъй като са темпераментни и своенравни и се стига до вербална агресия.

Синьо – сините двойки базират връзката си на разговори и спокойствие. И двамата са добри слушатели, рядко се конфронтират и действат и говорят рационално, а не емоционално.

Жълто – Тези партньори са големи оптимисти. Те не се страхуват да изразяват емоциите си и се чувстват уверени и силни заедно. И двамата са доста креативни с необичайни хобита. Обичат да правят рационални неща и често действат първосигнално, по инстинкт.

Зелено – Тези двойки постоянно търсят хармонията и баланса. Мразят споровете и кавгите и обичат тихото съжителство. Страстта им е чужда и за съжаление, често живеят скучно и изцяло планирано.

Лилаво – Лилавите партньори се считат за духовно извисени. Те може и да не са религиозни фанатици, но вярват в нещо. Най-важното за тях е верността помежду им. Често тези хора са интроверти и не показват емоциите си пред другите. Нерядко те се чувстват некомфортно в чужда компания, защото останалите рядко споделят техните виждания за живота.

Оранжево – Оранжевите двойки са истински чревоугодници. Обичат да готвят и да хапват заедно, обичат и да се забавляват. За съжаление, темпераментът им е повод за чести скандали помежду им, провокирани и от най-дребни неща.

Розово – Тези влюбени не спират да демонстрират интимността си дори на публични места и често са критикувани от околните заради тази показност. Розовите двойки не се страхуват да показват емоциите и страстта си, а връзката им е базирана до голяма степен на физическия контакт. Химията и страстта обаче в даден момент може да задушат единия и той да пожелае да се отдръпне, за да запази личното си пространство.

Черно – Тези двойки се характеризират с много блясък. Те държат изключително на имиджа си, имат голямо его и търсят финансова стабилност. Черните двойки са „по-студени“ един с друг, те са големи мислители и рядко говорят и показват чувствата си.

Бяло – Белите двойки са маниаци на тема хигиена. Обсебеността им към чистотата е чак дразнеща и често са определяни като „стерилни“. Партньорите обичат простите и изчистени неща и се стараят и отношенията им да бъдат такива. Никаква драма!

Кафяво – Те са широко скроени, приятелски настроени, отговорни и другите обожават да бъдат в тяхната компания. Кафявите двойки обичат да се мотаят сред природата. Единственият им недостатък е, че не са надарени с особено чувство за хумор!

http://www.tialoto.bg

 


Сходни връзки

Какъв цвят е връзката ви? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди