изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:31 EEST
ХОРОСКОП ЗА 4 ЯНУАРИ    
НовиниХОРОСКОП ЗА 4 ЯНУАРИ


ОВЕН – Ще се радвате на късмет и смело ще отстоявате интересите си, щом сте убедени в правотата си. Нова личност ще ви очарова с присъствието си и ще привлече вниманието ви.
ТЕЛЕЦ - Използвайте даденостите и бъдете полезни с уменията си. Повярвайте, ще бъдете оценени, а и вие самите ще се почувствате по-добре.
БЛИЗНАЦИ – С намерения за конкретна работа ще започнете деня ви. Грижейки се за другите не пренебрегвайте и своите нужди, погрижете се да не ви липсва нищо от онова, което ви прави щастливи.
РАК - Възползвайте се от добрите възможности, които носи денят за вас и не се отказвайте от мечтите си. Ще се чувствате отлично сред онези, с които споделяте общи интереси и емоции.
ЛЪВ - Организирайте се по-добре, ако искате да се справите с всичките си задачи. Пред вас ще се изправят предизвикателства, изкушенията на които ще ви проводят в друга посока на мислене.
ДЕВА – Денят ще мине под диктовка на разума. Той ще определя и ръководи действията ви. Духовните ви занимания и удоволствия ще преобладават над емоционалните.
ВЕЗНИ - Качествата ви ще ви поставят в центъра на вниманието и ще ви заставят да станете по-активни. Това ще предизвика нечий нездрав интерес.
СКОРПИОН - Емоционални пристрастия ще ви тласнат към човек, който меко казано не ви заслужава. Не позволявайте на чувствата да замъглят разума ви и бъдете прагматични.
СТРЕЛЕЦ - Събитията около вас ви амбицират да не се отказвате от намеренията си и да действате със същия устрем както досега.
КОЗИРОГ – Отбелязвате видим напредък. Той ще ви даде възможност да изпълните голяма част от намеренията си през периода, в който навлизате.
ВОДОЛЕЙ - Оставете миналото, каквото и да ви струва това. Гледайте напред и мислете позитивно. Ще направите добър избор при покупка на вещ за бита ви.
РИБИ - Днес ще имате доста работа, но няма да ви тежи толкова, тъй като ви предстои успешна седмица и сте настроени много добре към всичко.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 4 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди