изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:08 EEST
ТВОРБИ НА 12 БЪЛГАРСКИ АВТОРИ ПРЕДСТАВЯ КАЛЕНДАРЪТ НА БАЛЧИК    
ОбществоС обновената Художествена галерия в Балчик е свързано съдържанието на календара на Белия град за 2016 година, съобщиха от общината. Представени са 12 творби на български автори.


Картините са част от богатия фонд на галерията и са подредени в две от залите й. В средата на отминаващата година тя бе открита с изцяло променен дизайн, автор на който е Иво Попов. По думите на специалистите това е едно от най-красивите и добре подредени изложбени пространства у нас.
По празниците жителите на Балчик получиха 3500 коледни картички от кмета Николай Ангелов. Автор на рисунката за празничното послание е Селин Ерджан /11 г./ от клуба за изобразително изкуство в Общинския детски комплекс.
Отново балчиклии спазиха традицията  посрещнаха Нова година заедно на открито. Стотици жители на града се събраха на паркинга пред магазин "Аквилон" и се хванаха  на хорото точно в полунощ. За доброто настроение се грижи фолклорен оркестър със солист Петя Драгнева, а общината подготви зрелищно шоу с фойерверки. НДТ


 


Сходни връзки

ТВОРБИ НА 12 БЪЛГАРСКИ АВТОРИ ПРЕДСТАВЯ КАЛЕНДАРЪТ НА БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди