изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-09-24 @ 21:21 EEST
ОБЩИНА ДОБРИЧКА НАБИРА СОЦИАЛНИ РАБОТНИЦИ ПО ПРОЕКТ „ПРИЕМИ МЕ”    
ОбществоОбщина Добричка ще осъществи подбор на социални работници по проект "Приеми ме 2015", става ясно от сайта й.


Общината е партньор на Агенцията за социално подпомагане, която е конкретен бенефициент по проект „Приеми ме 2015" по процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова по бюджетна линия  BG05M9OP001-2.003. Ще бъдат подбрани двама социални работници, предоставящи услугата „Приемна грижа".
Социалните работници ще прилагат нормативната уредба в сферата на закрила на детето, в т. ч. услугата "Приемна грижа" и ще прилагат всички нейни дейности. Ще участват  в разработването на план за ползване на услугата "Приемна грижа". Ще консултират приемните родители, в зависимост от техните потребности, ще предоставят подкрепящи услуги - обучения на кандидати за приемни родители, супервизия, семейна конференция и групи за самопомощ. Социалните работници ще работят в тясно сътрудничество с отдел "Закрила на детето" към дирекция "Социално подпомагане", ще поддържат връзка с други организации и институции, касаещи проблемите и потребностите на приемните родители и децата, настанени в приемни семейства. Ще отговарят за правилното и своевременно водене и съхраняване на цялата документация по случаите, за които отговарят, съгласно изискванията за информиране и публичност на оперативна програма "Развитие на човешки ресурси". Ще участват в организираните обучения от екипа за организация и управление на проекта, ще се включват в екипни срещи.
Кандидатите за социални работници трябва да са с висше образование - завършена образователна степен бакалавър в сферата на хуманитарните дейности, да са с доказан професионален опит в дейности по закрила на детето.
Опитът при изпълнение на проекти е предимство. Специфичните изисквания са компютърна грамотност - Microsoft Word, Microsoft Excel, Internet, както и опитът при работа в екип. Необходимите документи за кандидатстване са публикувани в сайта на община Добричка. НДТ
      


 


Сходни връзки

ОБЩИНА ДОБРИЧКА НАБИРА СОЦИАЛНИ РАБОТНИЦИ ПО ПРОЕКТ „ПРИЕМИ МЕ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди