изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:33 EEST
ПРОЕКТ ЩЕ РАЗВИВА ПРИЕМНАТА ГРИЖА    
НовиниНа 31 декември приключи изпълнението на дейностите по проект ”И аз имам семейство”, който се реализира в Добрич по оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”.




 За да се осигури приемственост на социалната услуга ”Приемна грижа”  в новия програмен период  на  11 декември 2015 година кметът Йордан Йорданов е разписал Споразумение за партньорство между Община Добрич и Агенцията за социално подпомагане по проект „Приеми ме ‘2015“, съобщават от общинска администрация.
Целта е да се усъвършенства моделът на предоставяне на социалната услуга „Приемна грижа“ и разшири обхвата й в страната, както и по отношение на целевите групи. С реализацията на проекта ще се продължи и надгради устойчив модел за развитие на заместваща семейна грижа в подкрепа на процеса на деинституционализацията на деца.
 С приоритет ще се предоставя приемна грижа на деца от 0 до 3--годишна възраст, както и „специализирана приемна грижа“ за деца с увреждания, деца, жертви на насилие или трафик, и за деца, непридружени бежанци. Срокът за реализиране на проект „Приеми ме ‘2015“ е 32 месеца. НДТ
 


Сходни връзки

ПРОЕКТ ЩЕ РАЗВИВА ПРИЕМНАТА ГРИЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди