изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:06 EEST
ХОРОСКОП ЗА 5 ЯНУАРИ    
НовиниХОРОСКОП ЗА 5 ЯНУАРИ


ОВЕН – Успявате днес да запазите спокойствието си, въпреки напрегнатите ситуации, в които попадате. Вървите уверено към целта си, но ще е добре ако не избързвате прекалено.
ТЕЛЕЦ - Изчистете мислите си от колебания, като приложите доказателства в подкрепа на идеите си. Това ще направи работния процес и общуванията ви пълноценни и печеливши.
БЛИЗНАЦИ – Предложение за среща, разходка или друг вид разтоварване ще разнообразят деня ви. На други времето ще е запълнено с посрещане на гости или пътувания. Във всички случаи няма да скучаете.
РАК - Предстоят ви изяви в сфери, които не са предмет на трайните ви интереси. Но те ще ви помогнат да откриете свои нови качества и ще ви подтикнат към по-голяма активност.
ЛЪВ - Отделяйки повече внимание на детайлите, ще си осигурите последващи предимства. С риск да създадете напрежение около себе си, бъдете сигурни, че усилията ви ще дадат резултати.
ДЕВА – Внимавайте и си давайте сметка за това, какво и на кого говорите. Предпазливостта ще ви спести излишни недоразумения и дрязги. Няма да липсват възможности и за запознанства.
ВЕЗНИ - Днес не се колебайте дали да се заемете с организаторска работа, защото вие сте единствените, които могат да се справят с всичко, като хабят най - малко нерви.
СКОРПИОН - Предстои ви сериозно предизвикателство в професионален план и ще трябва да положите много усилия за да се справите. Може да се наложи да се консултирате със специалисти от други области.
СТРЕЛЕЦ - На работното място ще получите възможност за изява на способността си да вземате бързи и адекватни решения. Това ще помогне и ще получите добра оценка за качествата си.
КОЗИРОГ – Здравето ви се стабилизира, а проблемите в работата вече са минало. Поемете дълбоко въздух, усмихнете се, слънцето грее и над вашия дом.
ВОДОЛЕЙ - Професионалните ви търсения ще се увенчаят с успех, но и ще ви създадат повече напрежение. Такова ще изпитате и от необходимостта да опазите труда си от нездрав, чужд интерес.
РИБИ - Авторитетът ви ще нараства и мнозина ще се обръщат към вас за съвет. Това налага да бъдете тактични, съобразителни и деликатни.



 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 5 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди