изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:40 EEST
ТЪРГОВЦИТЕ НА ПАЗАРА НЕ ИСКАЛИ ОТОПЛЕНИЕ    
НовиниТова става ясно от доклад на управителя на общинското дружество. Вчера обаче само един търговец работеше, всички останали сергии останаха затворени




 Среща с търговците на пазара ще проведе днес кметът Йордан Йорданов. Поводът е получен доклад от управителя на дружеството „Общински пазари“ Георги Кирилов по повод намерението на общинската управа да закупи и достави газови отоплителни уреди, с които да се подобрят условията на пазара.
Според доклада, дружеството и търговците не желаят да има отопление, съобщи кметът. Посочени били опасения от вандалски и други прояви.
В тази връзка кметът реши да се срещне на място с наемателите на обекти на пазара, за да чуе техните съображения.
Стана ясно обаче, че вчера на пазара работеше само една наемателка. Покритата част на кооперативния пазар бе затворена и нито един търговец не работеше. Йордан Йорданов е разговарял с жената. Тя е заявила желанието и на колегите си да се търси цялостно решаване на проблема. Споделила е и опасения, че новите отоплителни уреди може да доведат до повишаване на наемите, което кметът категорично е отрекъл. Той е споделил, че общинското ръководство не се е отказало от намеренията си за реконструкция на пазара.



 


Сходни връзки

ТЪРГОВЦИТЕ НА ПАЗАРА НЕ ИСКАЛИ ОТОПЛЕНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди