изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:57 EEST
ХОРОСКОП ЗА 6 ЯНУАРИ    
НовиниХОРОСКОП ЗА 6 ЯНУАРИ


ОВЕН – Успехите ви през този ден ще надминат и най-големите ви очаквания. Доволни сте от работата си напоследък, но днешният ден ще ви накара да се стремите към все по-големи върхове.
ТЕЛЕЦ - Обстоятелствата ще ви срещнат с хора, с които предстои да развиете общ бизнес или друга делова активност. Добре ще се справите в ситуация, изискваща адекватни решения.
БЛИЗНАЦИ – Занимавате се с прекалено много неща днес и едва ли ще е чудно, че не оставете доволни от нито едно от тях. Определете кое е най-важно за вас на този етап и изцяло му се посветете.
РАК - Работата ви днес ще бъде динамична и интересна. Оставете настрана всички въпроси, с които нямате възможност да се справите в момента и продължете с онова, което е по-достъпно за вас.
ЛЪВ - Бъдете уверени, че усилията ви няма да са напразни и в крайна сметка ще постигнете онова, към което се стремите.
ДЕВА – Укротете темпото и не правете нищо, което изисква задълбоченото ви внимание. Движението и чистият въздух са за предпочитани пред застоя въобще. ВЕЗНИ - Ще ви се открият нови възможности, от които, ако се възползвате, ще промените живота си към по-добро.
СКОРПИОН - Нямате полза да сте в конфликт с никого. Най-малкото защото той изчерпва енергията ви, което от своя страна се отразява неблагоприятно на работата ви.
СТРЕЛЕЦ - Работата ви върви леко днес, едва ли ще ви изненадват неприятни ситуации. Разбирате се чудесно с хората около себе си и това се отразява положително на самочувствието ви.
КОЗИРОГ – Проявявате завидна изобретателност днес в опитите си да решите даден проблем. Едва ли някой ще може да се мери с вас. Не се притеснявате от определения, чиято цел е да ви засегнат.
ВОДОЛЕЙ - Ако то е позитивно, не се съмнявайте за успеха си, в противен случай ще натрупате много гняв в душата си и това ще се отрази негативно на живота ви.
РИБИ - Нещата са по-различни от това, как ви изглеждат на вас. Но бъдете твърди, не позволявайте да ви разколебаят, ако мислите, че сте прави.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 6 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди