изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:42 EET
ХОРОСКОП ЗА 7 ЯНУАРИ    
НовиниХОРОСКОП ЗА 7 ЯНУАРИ


ОВЕН – Успехите ви през този ден ще надминат и най-големите ви очаквания. Доволни сте от работата си напоследък, но днешният ден ще ви накара да се стремите към все по-големи върхове.
ТЕЛЕЦ - С изразено чувство за принадлежност и свобода ще защитавате интересите си и правото си на личен избор. Без да губите доброто си настроение, ще работите върху собствените си задачи.
БЛИЗНАЦИ – Приключвайки успешно започната задача или дългосрочен проект, ще създадете условия за повишаване в служебната йерархия или за други положителни развития в живота ви.
РАК - В сътрудничеството с хора, имащи опит в делата ви, ще успеете да отхвърлите по-голяма част от тях и да ви остане време за по-приятни занимания.
ЛЪВ - Възможно е да срещнете неразбиране и оспорване на разбиранията ви. Част от събитията са всъщност проверка за лоялност към вас и вашата към другите.
ДЕВА – Днешният ден е пълен с изненади, но част от тях едва ли ще ви удовлетворят. Имате конкретни очаквания за нещата, които ви се случват, но събитията днес напълно ще ги опровергаят.
СКОРПИОН - Творчески настроени сте и около вас има предостатъчно достойни предизвикателства, които да ангажират силите ви. Идея или предложение на ваш близък ви дават възможност за изява.
СТРЕЛЕЦ - Финансови постъпления ще зарадват някои от вас днес. Вероятно става дума за заем, който вече не сте разчитали че ще получите.
КОЗИРОГ – Не се самозалъгвайте, ако поставени в условия да избирате, от вас зависи да вземете правилните решения. Освободете се от зависимостта си от други хора, обстоятелства или емоции.
ВОДОЛЕЙ - Отдавайки предимство на деловата си активност, ще пренебрегнете други важни неща, като семейството, здравето, родителите си.
РИБИ - И в това има очарование, ще намерите по-приятни занимания, с които да се освободите от стреса и натоварващите ви мисли.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 7 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди