изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:29 EEST
НА ИВАНОВДЕН ОТВЛЯКОХА СИН НА БИЗНЕСМЕН    
ЛюбопитноМежду 20.00 и 21.00 часа на Ивановден е бил отвлечен синът на богат бизнесмен от Добрич от неизвестни засега три лица, научи НДТ. До редакционното приключване на броя нямаше официална информация по случая от полицията. Целият наличен състав на РДВР е на крак и всички полицаи претърсват основно града денонощно, научи още НДТ. Похитителите искали откуп от 550 хиляди евро, се говори още из града. Младият Иван Иванов бил отвлечен точно на именния си ден пред очите на приятелката му.

ОРТОПЕДИЯТА ПРЕПЪЛНЕНА ОТ ПОСТРАДАЛИ ОТ ЛЕДА

Сковалият лед препълни отделението по ортопедия и травматология в добричката Многопрофилна болница за активно лечение. При капацитет от 25 легла, вчера пациентите бяха 30. Това са хора със счупвания, получени основно от падане на леда, каза за НДТ началникът на отделението д-р Митко Георгиев. Той допълни, че обикновено в отделението има по 20-ина болни, само за ден пациентите са се увеличили с 30-40 на сто.
НДТ - 10 януари 2006 г.
 


Сходни връзки

НА ИВАНОВДЕН ОТВЛЯКОХА СИН НА БИЗНЕСМЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди