изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:13 EEST
ХОРОСКОП ЗА 8 ЯНУАРИ    
НовиниХОРОСКОП ЗА 8 ЯНУАРИ


ОВЕН – Интересно предложение ще повиши активността ви и ще стимулира желанието ви да направите нещо повече за себе си. Заниманията ви ще се отразят позитивно и на финансовото ви състояние, нещо, което особено ще ви зарадва.
ТЕЛЕЦ - Ще потиснете неудовлетворението си и ще се отдадете на работата си, търсейки нови начини за подобряване на организацията й.
БЛИЗНАЦИ – Бъдете деликатни, мерете приказките си. Не казвайте неща, които могат да създадат недоразумения. Подкрепата от родителите ви е голяма и трябва да я оцените.
РАК - За вас е важно да утвърдите постиженията си в областта, в която съсредоточавате най-много усилия. Не пренебрегвайте чувствата на онези, които ви обичат.
ЛЪВ - Днес успявате да се справите с нещо съществено. Срещате се с различни хора и обсъждате положения, касаещи бъдещите ви планове.
ДЕВА – Възможни са размествания, които ще ви направят по-малко или повече доволни, като не са изключени и разочарования. Не търсете причините само в другите, без вашето участие нищо няма да е такова.
СКОРПИОН - Дори и прецизни в работата си, не бъдете критични към другите. Ако работите в екип зачитайте мнението на колегите. В противен случай ще се натоварите психически, което не е здравословно.
СТРЕЛЕЦ - Желаете най-доброто за семейството и близките си, в това няма съмнение, но е време да ги оставите сами да вземат решенията си.
КОЗИРОГ – Денят ще ви донесе възможности за решаване на задачи от делови характер. С пословичната си упоритост и постоянството ще стигате по-бързо до успеха и това ще ви носи удовлетворение.
ВОДОЛЕЙ - Повечето от вас днес ще прекарат този ден в движение, тъй като са обзети от празнично настроение и едва ли ще са в състояние да се задържат дълго на една място.
РИБИ - Днешният ден е особено благоприятен за вас. Имате възможност цялостно да изпълните плановете си, звездите ще ви подкрепят.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 8 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди