изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:27 EEST
40 000 БЕЛОЧЕЛИ ГЪСКИ КРЯКАТ КРАЙ ШАБЛА    
ЛюбопитноОт вчера в езерото край Шабла има над 40 000 белочели гъски, по около 2-3 хиляди диви птици са се настанили и в езерата край селата Езерец и Дуранкулак, съобщи директорът на Районната ветеринарно-медицинска служба в Добрич д-р Александър Александров. "Единственият начин да се спасим от смъртоносната болест е да не се допусне никакъв контакт между домашни и диви птици", коментира той. Във всяко село в рисковите райони в Добричка област е създаден вече оперативен щаб. Членовете му осъществяват денонощно наблюдение над масивите с диви гъски.


НАПАДАТЕЛИТЕ НА ВНУКА МИ НАЙ-ВЕРОЯТНО СА ОТ ВАРНА

Отвлеченият на Ивановден Иван Иванов все още не е открит. Похитителите му искат откуп от 550 хиляди евро. "Нападателите на внука ми най-вероятно са от Варна", каза през сълзи вчера дядото на отвлечения младеж Иван Иванов - старши. Той и съпругата му Тодорка Димитрова не спираха да плачат за внука си. "Притеснени сме, че става въпрос за толкова много пари. Имам 5-6 хиляди лева за старини, готов съм обаче да ги дам на нападателите", каза дядо Иван.
НДТ - 11 януари 2006 г.
 


Сходни връзки

40 000 БЕЛОЧЕЛИ ГЪСКИ КРЯКАТ КРАЙ ШАБЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди