изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 23:53 EEST
БУЛКАТА НА МАЛКИЯ МАРГИН - СОБСТВЕНИК НА УНИВЕРСАЛНИЯ МАГАЗИН В ДОБРИЧ    
ЛюбопитноМария Георгиева Цветкова, която вече официално стана съпруга на задържания и обвинен заедно с брат си за подготовката на три убийства Малкия Маргин, е собственик на най-големия магазин в центъра на Добрич - Универсалния магазин, чрез една от фирмите си "Щерн енд Ко" ООД, установи проверка на НДТ. Синдикът на обявеното в ликвидация дружество "Югоагент Добрич", припомни, че търгът, на който е бил продаден Универсалният магазин, е проведен на 31 март 2004 г.


1870 ЕВРО СТИГНА КВАДРАТНИЯТ МЕТЪР ДО ЯХТЕНОТО ПРИСТАНИЩЕ

Между 935 и 1870 евро за квадратен метър се продават търговските площи, в строящия се до яхтеното пристанище в Балчик туристически комплекс. Предлаганите оферти са за помещения от 13 до 420 кв. м. Строителството ще продължи и през лятото, а през септември се очаква базата да отвори врати. През септември 2004 г. общинският парцел от 5 дка, върху който сега се строи, бе спечелен на търг от търговското дружество "Сойърс Дивелъпвънт" за рекордната за района сума от 1 653 707 лева.
НДТ - 12 януари 2006 г.
 


Сходни връзки

БУЛКАТА НА МАЛКИЯ МАРГИН - СОБСТВЕНИК НА УНИВЕРСАЛНИЯ МАГАЗИН В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди