изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:52 EEST
ХОРОСКОП ЗА 12 ЯНУАРИ    
НовиниХОРОСКОП ЗА 12 ЯНУАРИ


ОВЕН – Интересно предложение ще повиши активността ви и ще стимулира желанието ви да направите нещо повече за себе си. Заниманията ви ще се отразят позитивно и на финансовото ви състояние, нещо, което особено ще ви зарадва.
ТЕЛЕЦ - Търпеливи сте и това ви помага в осъществяване на целите. Успехът няма да ви подмине, нещо повече. Предстои ви стабилизиране на финансовото състояние, което ще ви даде и нови възможности.
БЛИЗНАЦИ – Ще укрепите волята си и ще се избавите от обзелите ви съмнения. Съчетайте праволинейността си с комбинативния си усет и ще излезете елегантно от непредвидена ситуация.
РАК - Бликате от енергия и жизнеността ви е заразителна за околните. Изкушавате се да нарушите правилата и точно днес това най-вероятно ще ви донесе успех.
ЛЪВ - Ще забравите за трудностите и умората си, интересно предложение ще насочи активността ви в посока на реализацията му. Материални и обществени придобивки ще ви донесат много от нещата, които бихте искали да имате.
ДЕВА – Ангажирали сте се с много задачи, но е време да помислите и за себе си. Подредете приоритетите си, като насърчите най-много онези, които извеждат скритите ви умения и таланти.
СКОРПИОН - Излишни ще се окажат заниманията ви с каквото и да било друго, докато това занимава мислите ви.
СТРЕЛЕЦ - Преценявайте добре обстановката, като не прекалявате с търпението на околните. В добра форма сте и изпълнени с ентусиазъм.
КОЗИРОГ – Изпълнени сте с добри намерения и това ви излъчване впечатлява и привлича положителни енергии. Ще имате възможност да постигнете напредък в работата си и удовлетворение от търсенията си.
ВОДОЛЕЙ - Няма да ви липсват приятни изненади, стига да сте отворени и с подходящото настроение за тях. Късметът ви е на лице и може да ви зарадва с печалби, ако му позволите да се прояви.
РИБИ - Не си хабете енергията напразно. За всичко има решение, но ако предпочетете да застанете над дребното, ще постигнете повече. По-малко енергия отделяйте за маловажните неща покрай вас.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 12 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди