изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:54 EEST
Нова версия! Александър Антов убит в семеен трилър    
Новини Истината за убийството на Александър Антов едва ли ще излезе наяве. Това твърди столичен седмичник, като цитира дългогодишен близък приятел на убития с два куршума в главата на 8 януари бизнесмен.

Двама били заподозрени като поръчители на разстрела. Единият бил мъж от кримиконтингента с инициали Д.Д., който бил и доверен човек на член от семейството. Връзката в този случай между убития и вероятния поръчител е роднинска и финансова, сочи още изданието. Полицията обаче все още нямала следи за физическия убиец и за посредника на поръчката, които да доведат до арести.

"Около Антов има интереси за десетки милиони", твърди източникът на седмичника. Информаторът допълва, че апетитната хапка "Агресия" може да се превземе чрез подставени лица. 

Антов работи в бранша с дрехи от 25 години и никога не е имал нито проблеми с кредитори, нито със самия си бизнес. Повечето хора, които го познават, твърдят, че бизнесът му бил бял. 

Бизнесменът бе убит професионално с два куршума в тила. Предполага се, че килърът имал предварителна информация за навиците на жертвата. Точно затова криминалистите се насочили още в началото към най-близкия кръг на бизнесмена. 

Още в първите часове след престъплението кметът на Бистрица николай Гюров пусна информация, че убийството е аматьорско и битово. Според източниците на седмичното издание обаче, изказването на Гюров било пуснато нарочно, някой го е подтикнал да каже точно това. Едва на следващия ден стана ясно, че убийството на дизайнера е било добре планирано, поръчково и изпълнено професионално. 

Основната версия за убийството остават бизнес-интереси. Имало е няколко оферти към него за продажба на "Агресия" от 2013 до началото на 2016 година, но той имал други планове за компанията.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Нова версия! Александър Антов убит в семеен трилър | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди