изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:36 EEST
ХОРОСКОП ЗА 13 ЯНУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 13 ЯНУАРИ /ВИДЕО/


ОВЕН – Ще останете доволни от работата си днес, тъй като ви предлага много възможности за избор и съвсем не сте задължени да постъпвате по точно определен начин.
ТЕЛЕЦ - Бавно, с необходимата съсредоточеност подхождате към днешните си делови ангажименти. Бъдете сигурни в успеха си, ако ви предстои важно събитие.
БЛИЗНАЦИ – Ще останете приятно изненадани от нечия подкрепа и това ще ви мотивира да продължите усърдно напред. Бъдете по-сърдечни към околните.
РАК - Професионалната подготовка ще ви помогне да вземете правилно решение и с него да дадете заявка за бъдещо участие. Активността ви ще се повиши и ще работите върху нова задача, от значение за бизнеса и доходите ви.
ЛЪВ - Днес ще вършите задълженията си без особен ентусиазъм. По важно е, че ви предстои среща с една особа, която за дълго ще ви омайва.
ДЕВА – Бъдете готови да действате бързо и в съответствие с обстановаката днес. Съществено ще се изменят планирани събития. Тази промяна не бива да ви притеснява, защото делата ви ще се подредят отлично.
ВЕЗНИ - Нововъведенията, които се опитвате да наложите на работното си място вероятно няма да бъдат одобрени веднага от партньорите ви. Проявете повече търпение и такт и ще успеете.
СКОРПИОН - Съществуващите пред вас затруднения могат да променят отношението ви към определени хора или събития. Бъдете обективни и не избързвайте с оценките си.
СТРЕЛЕЦ - Новости от битов характер ще задоволят нуждите на семейството ви и ще създадат повече уют на дома. Одобрението на близките ви ще ви направи доволни.
КОЗИРОГ – Всичко, което ще привлича вниманието ви днес ще ви направи по-забързани, делови и категорични. Самите вие ще се превърнете в обект на засилен интерес от страна на хора, имащи власт.
ВОДОЛЕЙ - Впечатлявате околните с енергичност и трудолюбие. Вие просто сте неизчерпаем извор на идеи, които нямате търпение да осъществите.
РИБИ - Срещате пълно разбиране от страна на близките си. Ще се изненадате колко полезни могат да бъдат съветите им. Не бъдете прекалено горделиви.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 13 ЯНУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди