изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:48 EEST
ЗАДЪРЖАХА С ПОСТОЯННА МЯРКА ОБВИНЕНИЯ В УБИЙСТВОТО НА МАЙКА СИ ТОДОР    
Ред и сигурностОкръжният съд в Добрич наложи постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ на 28-годишния Тодор Димитров, обвинен в убийството на майка си Руска. Съдебният лекар д-р Димитър Димитров съобщи, че засега не е определена причината за смъртта на 54-годишната жена поради настъпилите трупни промени и напредналия стадий на мумификация.

Припомняме, че на 9 януари, около 10:00 часа чрез ЕЕН 112 е получено съобщение от съпруга на Руска – Пенко Димитров, за това, че е намерил в канал на прилежащия към къщата си гараж трупа на съпругата си, която бе в неизвестност от 26 април 2015г. Като обвиняем по образуваното досъдебно производство за извършеното престъпление бе привлечен 28-годишният син Тодор.
54-годишната Руска Димитрова е напуснала дома си на 26 април. Съпругът й е алармирал за изчезването й полицията На 29 април тя е обявена за общодържавно издирване. Тогава бе посочено, че жената страда от психично заболяване и на моменти проявява агресия. Месец по-късно имаше твърдения, че за последно жената е забелязана в района на площад „Свобода“ и в жк „Добротица“.
Съпругът Пенко твърди, че  полицаите са търсили Руска в двора на семейството, но нищо не е било открито.
Съседка на Димитрови, за които Руска се е грижела, обяснява, че убитата е имала мизерен живот. Съпругът не работел и прибирал пенсията на психично болната жена.  НДТ


 


Сходни връзки

ЗАДЪРЖАХА С ПОСТОЯННА МЯРКА ОБВИНЕНИЯ В УБИЙСТВОТО НА МАЙКА СИ ТОДОР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди