изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:28 EET
Мистерията с изчезналата Нели се заплита!    
НовиниПриятел счупил ръката на 16-годишното момиче навръх Нова година

Близки на Нели Мекерешка сами са започнали да я издирват. 16-годишното момиче изчезнало преди два дни. Последно я видяла сестра й Веси, съобщава „Марица”. „Сестра ми не каза нищо, само излезе и повече не знаем нищо за нея. Няма нито документи, нито пари”, сподели Веси. Тя умолява всеки, който има информация за сестра й да се обади на телефона й. „Не сме се карали, тя последно повтаряше, че иска да отиде във Варна, но така и не стана ясно защо”, спомня си Веси.

След изчезването близките на момичето подали сигнал в полицията.

„Оттам ни обясниха, че няма какво да направят. Затова ние тръгнахме сами да я издирваме. Стигнахме до Долна махала и там случайна жена от спирката ни каза, че е видяла сестра ми да се качва в син автомобил и да поема към Карлово”, разказа още сестрата.

16-годишната Нели е ученичка в 10 клас в Раковски. Момичето е със счупена ръка след претърпян инцидент в нощта срещу 1 януари. Нели празнувала с компания, когато приятел извил ръката й и я счупил. Тя претърпяла наскоро операция и лекари поставили 8 медицински пирона в ръката й.

Нели и Веси живеят с баща им в Раковски. Майка им работи в Гърция. Близките умоляват всеки, който има информация за момичето, да се обади на телефон - 0897582011.
http://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

Мистерията с изчезналата Нели се заплита! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди