изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:35 EEST
БЪЛГАРИЯ - СТРАНА НА БИЯЧИ И ПРЕБИТИ? Ново зверство: Пребиха журналист с бухалки!    
Новини 31-годишен помориец е настанен в болница с комоцио, след като е бил пребит от двама непознати, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас. Сигналът за инцидента е бил подаден вчера около 23:00 часа.

Прибирайки се пеша в посока ул. „Солна” № 7, 31-годишният помориец е бил нападнат от двама непознати, които му нанесли побой. Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ – Бургас с контузни рани в областта на главата, счупен нос и комоцио, без опасност за живота.

Разбра се, че помленият мъж е журналистът от Поморие Стоян Тончев. Новината съобщи самият той чрез фейсбук профила си. На снимките, които е публикувал сам  на страницата си в социалната мрежа, се вижда ясно жестокостта, с която нападателите са го налагали.

Тончев каза, че е нападнат от двама души, които са го били с бухалки. Докато го удряли, го питали „Докога ще пишеш”.

Стоян Тончев се яви като кандидат за кмет и за общински съветник от Партията на зелените на изборите през октомври. Той е известен и като един от най-отявлените противници на сегашното управление на морската община. Тончев се прочу и като един от най-атрактивните кандидати за властта с плаката си със сабя. http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

БЪЛГАРИЯ - СТРАНА НА БИЯЧИ И ПРЕБИТИ? Ново зверство: Пребиха журналист с бухалки! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди