изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:28 EEST
Плевнелиев и жена му Юлиана се развеждат!    
Светска клюка Президентът Росен Плевнелиев ще бъде свободен мъж точно след една година, когато изтича мандатът му, пие вестник „Всеки ден". Дотогава бездруго разпадналата се двойка ще приключи и юридически формалното си съжителство. Само преди няколко седмици Юлияна, която така и не се показа до мъжа си, го предупредила, че в мига, в който свърши мандатът му, те вече няма да са семейство. Официално молбата за развод ще бъде подадена около президентските избори, които са през октомври тази година, за да може до януари 2017 г., когато Плевнелиев сдава поста, съдебното дело да е финализирано.

Това означава, че догодина Плевнелиев вече ще махне халката от пръста, а Юлияна ще си върне моминската фамилия. Въпреки че бил смазан от факта, че и вторият му брак се е разпаднал безславно като този с първата му съпруга Вероника, президентът поне бил благодарен, че своенравната му половинка му спестява панаирите, докато е на „Дондуков" 2. Самият той вече е приел, че няма подкрепата на народа, за да се кандидатира за втори мандат, и след раздялата с Юлияна ще се върне на работа в Германия, разказаха запознатите с житието на съпрузите.

Президентът и по-младата с 11 години от него Юлияна отдавна са отчуждени и почти не разговарят помежду си, което първата дама потвърждава с поведението си още от началото на мандата на мъжа си. Разривът на двойката явно е започнал още преди той да се изстреля на „Дондуков" 2. Работещото момиче отказа да подкрепи мъжа си не само в кампанията му, а не застана до него дори когато положи клетва като президент. Юлияна постави съпруга си в пълен конфуз, като така и не го придружи и никъде по време на посещение зад граница.

Въпреки всеобщото възмущение, упоритата дама продължи да върти бизнеса си с имоти във фирмите „Ателадиа Консулт" и „Ателадиа" ООД и да печели стабилно. Вместо да носи елегантни костюми на „Версаче" и „Долче и Габана", с които да блести до президента, Плевнелиева предпочете да се развява в размъкнати дънки, пухени якета и небрежни шалове, надянала тъмни очила. Папараци успяха на няколко пъти да уловят иначе чаровната президентша със съдружника й Камен, който очевидно е предпочитан от нея пред съпруга й.

Отчуждението между президентската двойка се задълбочило още повече след внезапната смърт на сина им Филип, който издъхна през август миналата година. Двамата съпрузи взаимно се обвинявали един другиго и между тях се настанило ледено мълчание.

Петър Стоянов и Антонина се правеха на семейство

Отношенията на Плевнелиеви често предизвикват аналогии с тези на бившия държавен глава Петър Стоянов и съпругата му Антонина. Там обаче нещата се случваха точно в обратен ред. Още при издигането му за президент Стоянов и съпругата му бяха разделени, макар и не разведени. Дипломатката живееше в Лондон, докато Стоянов градеше демокрацията у нас на „Раковски" 134.

Тогава клюката твърдеше, че и Петър, и Антонина имат партньори извън семейното гнездо. За официален любовник на Антонина се спрягаше ген. Димо Гяуров. Въпреки това Стоянова бе перфектна в ролята си на първа дама и не пропускаше да придружи съпруга си на всички важни и официални сбития и приеми. Тоалетите и уникалните шапки на президентската половинка пък бяха постоянно коментирани в политическите среди като не по-малко шик от тези на английска лейди. През цялото време, макар и разделени, Стоянов и половинката му винаги се държаха за ръце пред камерите.

„Все пак Антонина е дипломат и особено много държеше на публичните изяви и етикета", напомниха политици от близкото минало. Стоянов и Антонина така и не се разведоха, а напротив - отношенията им се затоплиха и днес отново живеят като нормална семейна двойка. http://www.bnews.bg

ПЛУТОКРАТИ. Плевнелиев ваканцува с разследвания олигарх Прокопиев. Някой съмнява ли се, че кръгът "Капитал" си има пер

Президентът Росен Плевнелиев се развежда тайно?

СКАНДАЛНО РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Плевнелиева била секретарка на Мавродиев, залюбила се с Плевнелиев в офиса му! Сега протестира проти
Валери Симеонов пред БЛИЦ: Президентшата не може да прави Мис "Мокра фланелка"
Българите да ни лазят в краката
Плевнелиева с тоалет на "Армани" за 4000 евро! А иначе декларира 3500 лева годишна печалба на фирмата си! Как тогава с
Венета: Жената на Плевнелиев вечеря с млад сладур
Разследване на "Телеграф": Прокопиев налял 9 милиона евро в обща фирма с Плевнелиев
Къде са чековете, с които се е разплатил президентът Росен Плевнелиев за скандалния си имот в Гърция
И двете жени на президента - ортачки в офшорките му
"Галерия": Росен Плевнелиев се развежда заради Вероника
ТВ скандал: Президентшата със секскомпромат
БЛИЦ TV: Ето я Плевнелиева с пръст в уста
Желю Желев: Плевнелиев да си признае за офшорките, за да успокои народа
Човек на Плевнелиев въртял далавери в "София тех парк"
Спряганият за любовник на Плевнелиева пръв гръмна за взрива в Китайския
КФН потвърди: Иво Прокопиев е източвал "Доверие"
Никога повече, Плевнелиева!
Бившата съпруга на Плевнелиев изплува от офшорка
И първата дама цъфна на протестите
Вижте замъка на президента Плевнелиев в Халкидики!
Най-богатите във властта: Семейство Плевнелиеви имат близо 1,8 милиона лева и къща на Халкидики
БЛИЦ хвана Плевнелиева в крачка

 


Сходни връзки

Плевнелиев и жена му Юлиана се развеждат! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди