изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:25 EET
Потресаващо! Мъртво момиче е намерено на плажа в Бургас /ОБНОВЕНА/    
Новини Нещо страшно се е случило днес на бургаския плаж. В близост до "Пантеона" е намерено тялото на младо момиче, съобщи Флагман.БГ, цитирайки очевидец.

Момичето е на видима възраст около 20-25 години, добре облечено.

******************

Младата жена, чийто труп беше намерен на бургаския плаж тази сутрин, най-вероятно се е удавила. По тялото няма следи от насилие. Състоянието на трупа показва, че той не е престоял дълго време във водата, най-вероятно само няколко часа, съобщи Флагман.Бг от отлично осведомени източници.Както БЛИЦ съобщи, момичето е много добре облечено. В дрехите не са намерени документи за самоличност. Тя тепърва ще се установява, тъй като от полицията не са пускали за издирване момиче с подобно описание. От МВР призовават за съдействие за по-бързо установяване самоличността на загиналата.

Трупът на жената е откаран в катедра „Съдебна медицина". Води се разследване по случая от бургаската полиция. Не изключена и версията момичето да се удавило след употребата на наркотици, но това ще стане ясно едва след извършването на аутопсия на тялото.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Потресаващо! Мъртво момиче е намерено на плажа в Бургас /ОБНОВЕНА/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди