изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:51 EET
Откриха мъртъв в Ботевград сводника Петър Василев - Пинко    
Новини Минути преди полунощ в нощта на 16 срещу 17 януари, Петър Костов Василев - Пинко е намерен мъртъв в един от личните си автомобили, съобщава сайтът "Балканец".

Според запознати, той държал колите си на платен паркинг в ж.к. „Васил Левски” в Ботевград, където е намерен тази вечер. На мястото веднага пристигнали негови роднини и приятели. Мистериозната му смърт е констатирана от органите на реда. Причините не са ясни, предстои извършване на следствени действия.

37-годишният ботевградчанин е криминално проявен. Пинко е осъждан за трафик на жени (в България и в чужбина), за кражби, грабежи, шофиране след употреба на алкохол и без книжка, хулиганство.

През 2011 г. при операция „Пеперуди” в района на ботевградската магистрала и Околовръстно шосе – София са задържани 12 души, между които Пинко (като лидер на престъпната група), сутеньори, охрана, проституиращи жени и техните шофьори. http://www.24chasa.bg

Босът на магистралния секс Пинко убит с брадва или чук, имал „нетипична рана”

Босът на магистралния секс – ботевградският сутеньор Петър Василев-Пинко, е бил убит до колата си. Както всяка вечер жертвата си оставила джипа „Ауди Q7” на охраняем паркинг и се обадила на такси, което да я откара до ромската махала. Шофьорът пристигнал, но след като Пинко не се появил, отишъл да види какво се случва и открил тялото на Петър, съобщава „Телеграф”.Предполага се, че убийците му са го чакали на паркинга.

От полицията съобщиха, че убитият е имал нехарактерна рана на главата, като предстои аутопсията да изясни как точно е настъпила смъртта. „Ударът може да е с нож, брадва, чук”, коментираха присъствали на огледа.

За последно ромският бос с над 15 присъди за различни престъпления се придвижвал с „Ауди Q7”, твърдят местни, но с брат си и баща си имали около десетина коли.

Източници от МВР потвърдили, че Василев поне от 10 години е бил в бизнеса с проститутки. Преди време отговарял за публичен дом, намиращ се в близост до Петте кьошета в София. Около 8 момичета работели за него в апартамент на първия етаж, в който имало 2 стаи, където клиенти се усамотявали с момичетата. Тогава Пинко се отчитал на известен столичен бос.

След това Василев поел магистралните жрици. За него работели момичетата на Околовръстното на София, както и проститутките по главния път от Ботевград за Видин, които от години обслужват тираджии, както и други мераклии. http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Откриха мъртъв в Ботевград сводника Петър Василев - Пинко | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди