изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:13 EEST
В ДОБРИЧКА ОБЛАСТ - НАЙ-МНОГО УЧИЛИЩА В "ДЪРВЕНА" ВАКАНЦИЯ    
Образование Най-много училища в "дървена" ваканция в страната вчера бяха в Добричка област. Това става ясно от информация, публикувана в сайта на Министерството на образованието. Според нея в областта във вчерашния ден не са се провеждани учебни занятия в 79 училища. Причината са лошите метеорологични условия.

19 и 20 са неучебни за всички общински училища и професионалната гимназия по земеделие "Тодор Рачински" в Ген. Тошево, както и целодневните детски градини в селата Кардам, Присад, Петлешково, Люляково, Преселенци, Василево, Спасово, Пчеларово и Красен. В "дървена" ваканция са всички училища и детски градини в община Добричка от понеделник до днес. В Балчик в понеделник училищата отвориха врати, но поради малкият брой ученици часовете бяха намалени. За неучебни бяха обявени 19, 20 и 21 януари. Зимата затвори и всички училища в община Тервел до днес. Детските градини по селата пък ще са затворени до края на седмицата. ЦДГ „Първи юни”, ЦДГ „Детелина" и Детската ясла в Тервел работят с по една дежурна група всеки ден до 22 януари.


 


Сходни връзки

В ДОБРИЧКА ОБЛАСТ - НАЙ-МНОГО УЧИЛИЩА В "ДЪРВЕНА" ВАКАНЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди