изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:11 EEST
Марешки: Свалям цените на дизела с още 10 стотинки    
Икономика Ще намалим още цените на дизела с между 5 и 10 ст., и то скоро. Печелим от бизнеса си и ще продължаваме да инвестираме. Търсим вариант за купуване на петролна база, за да внасяме самостоятелно горива. Това заяви бизнесменът Веселин Марешки в предаването „Бизнес старт“ по Bloomberg TV Bulgaria.

По последна информация следващата бензиностанция ще бъде изградена отново във Варна, но предстои откриване на обекти в цялата страна.

Реалната цена на горивата е тази, която е на международната борса. В България в момента има свръхнадценки по веригата търговец на едро-търговец на дребно, бензиностанция и затова се получава така, че ние купуваме горивата с марж от 40-50 стотинки над цената на търговеца на едро, обясни той. Аз показвам, че точно този висок марж дава възможност за навлизане на нов играч на пазара, допълни бизнесменът.

Според него след няколко месеца вече по-ниските цени на горивата ще се възприемат за нещо нормално и цялата страна ще се съобразява и ще продава на тези нива.

Депутатите няма защо да прехвърлят топката към КЗК. Трябва да се въведе регулация на търговията и да се сложи максимална надценка на горивата. Свидетели сме на монопол при вноса на бензин, допълни Марешки.

„Купуваме от вносителите, които са 4-5 фирми в страната. Не можем да предложим нито по-качествено, нито по-некачествено гориво, то е едно й също, въпросът опира до една по-достъпна надценка“, категоричен бе Марешки. /economik.bg
http://nakratko.bg

ДОБРИЧЛИИ МАСОВО ЗАРЕЖДАТ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА НА МАРЕШКИ ВЪВ ВАРНА
И В ДОБРИЧ СЕ НАДЯВАТ МАРЕШКИ ДА ОТКРИЕ БЕНЗИНОСТАНЦИЯ ЗА РАЗБИВАНЕ НА МОНОПОЛА И ПОЕВТИНЯВАНЕ НА ГОРИВАТА
СЪДЯТ АПТЕЧНИЯ БОС МАРЕШКИ ЗА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА НА ШЕФА НА ДОБРИЧКИЯ МУЗЕЙ
Задигнаха 10 бона от аптека на Марешки
 


Сходни връзки

Марешки: Свалям цените на дизела с още 10 стотинки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди