изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:20 EEST
Местан - освободен от парламентарните комисии    
Парламент Лютви Местан и петимата депутати, които напуснаха парламентарната група на ДПС, бяха освободени от комисиите в Народното събрание, предава NovaTV. Според правилника на парламента независимите депутати не могат да са членове на парламентарни комисии.

В Комисията по земеделието и храните на мястото на народния представител Венцислав Каймаканов като член на комисията бе избран депутатът от ДПС Дурхан Мустафа.

В Комисията по вероизповеданието и правата на човека бяха освободени депутатите Хюсеин Хафъзов и Шабанали Дурмуш, а на тяхно място бяха избрани за членове народните представители от ПГ на ДПС Александър Методиев и Джейхан Ибрямов.

Като член на Комисията по транспорт, информационните технологии и съобщенията беше освободен депутатът Айдоан Али, а на негово място избран Рушен Риза.

НС освободи като заместник-председател на Комисията по образованието и науката Марияна Георгиева – Бенчева и като член Лютви Местан. На тяхно място бяха избрани Бюнамин Хасан за заместник-председател и Петър Чобанов за член на комисията.

Бяха направени и други размествания заради промените в ПГ на ДПС, предава БГНЕС.  http://front.bg


 


Сходни връзки

Местан - освободен от парламентарните комисии | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди