изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:57 EET
Млади жени разкриха: Правихме страхотен секс с извънземни, заченахме деца-хибриди    
По света Група жени твърдят, че са правили секс с извънземни и са заченали от тях. След съвкуплението, което по думите им е „най-страхотното сексуално изживяване”, се родили деца, които сега живеят с бащите си на космически кораби, съобщава „Мирър”.

Дамите дори са си основали Общност на хибридните деца. Те вярват, че извънземните събират в продължение на няколко години тяхното ДНК, за да създадат деца, които комбинират най-доброто от човешките качества с тези на пришълците. Според две от жените, зачеването става или чрез изкуствено осеменяване или със сексуален акт.



Бившият маркетинг директор Бриджит Нилсън и дизайнерът на видеоигри Алуна Върс твърдят, че са родили 13 деца от извънземни.



27-годишната Бриджит казва, че е това е бил най-добрият секс, който е правила, и че хиляди жени по света са пропуснали това уникално преживяване, тъй като имали деца-хибриди, но не го знаели.

Относно твърденията, че тези срещи няма как да бъдат доказани, тя обяснява, че пришълците избират да правят секс с жени, които „по някакъв начин искат да бъдат избрани”. Въпреки че живее с баща си в американския град Седона, щата Аризона, тя твърди, че има редовни сексуални контакти с извънземни и е дала живот 10 деца – 4 момчета и 6 момичета. „Те не просто ни вземат децата. Те създават хибридна раса за едно по-добро човечество”, казва Бриджит.

Двете „майки” рисуват картини, за да покажат как изглеждат децата им. У някои у тях преобладават човешките черти, но у други има много характеристики като на влечуги, включително големи тъмни очи.

Бриджит разказва и за сексуалното си изживяване на борда на космически кораб: „Беше невероятно свръх примитивно, супер първично изживяване. Имаше истинска свобода и наистина го искахме. Това е най-страхотния секс, който съм правила”.



23-годишната Алуна, която живее в Лос Анджелис, добавя: „Бях в класна стая с други човеци. Изведнъж се оказах до едно зелено, подобно на влечуго същество и внезапно бях толкова силно привлечена от него сексуално. Бях много изненадана. Правехме любов в тази класна стая пред всички. Всички гледаха в нас. Звучи странно и хората ме питаха дали не съм спряла да си пия лекарствата. Но това наистина се случваше”.

Алуна разказа, че е била отведена на борда на кораб в „сънено състояние” и описва сексуалния акт като един от „най-живите си спомени”. Тя твърди, че има три деца.

Някои от жените в Общността на хибридните деца, които са на възраст между 19 и 60 години, заявяват, че имат по над 10 деца от пришълците. Те, обаче, никога не са се срещали с децата си на Земята. „Малко е тъжно, защото не можем да бъдем с тях”, казва Бриджит.

„Вярваме, че по света има стотици хиляди жени, които са дали живот на деца-хибриди, но просто не го знаят”, добавя тя.

Заради историите им за срещи с извънземни, повечето жени имат проблеми с отношенията с истински хора. Бриджит не е успяла да създаде сериозна връзка, а приятелите й казват, че разказите й ще попречат на кариерното развитие. Дори майка й не й вярва. „Вече нямам нормални отношения. Сега това е станало моето нормално”, казва тя.

Жените вярват, че извънземните избират хора от едно семейство или генетичен код и че са най-заинтересувани от размножаването с млади жени. По разказите им, влечугоподобните могат да вземат яйцеклетка от жената на борда на кораба си, но най-често това става на Земята. Веднъж тя видяла космически кораб да прелита над земята и изведнъж я заболели яйчниците.

Ето и какви са признаците, че може да имате хибридно дете без да знаете: повтарящи се сънища за лекарски кабинети и класни стаи, бели петна в спомените и неуспешни бременности.

Общността планира да създаде място, където всички майки на хибриди да живеят заедно и в безопасност, така че да могат да се срещат на спокойствие с децата си.

Твърдения за хора, отвлечени от извънземни, се появяват още през 60-те години на 20-и век. Много хора твърдят, че са били обект на научни или медицински експерименти, а други – че са получили послание за бъдещето на човечеството.

Сред известните личности, заявили, че са виждали НЛО, са Джон Ленън, Мик Джагър, Дейвид Бауи, Шон Райдър, Роби Уилямс, Джими Картър, Роналд Рейгън, Ръсел Кроу и др.  http://www.blitz.bg

Политик призна: Имам секс афера с извънземно, направих му дете
Мистерия: НЛО пуска тайнствени нишки над България!
Потвърдено: САЩ се срещали с пришълци!
Мъж твърди, че е живял през 2137 и 2749 година, разказът му за бъдещето е невероятен
Министър на отбраната: Извънземните вече са между нас, но се крият (ВИДЕО)
НАСА криела едно от най -големите си открития на нашето съвремие
Ето невероятна снимка на военен от САЩ с извънземно! /ВИДЕО/
Президент на САЩ имал три срещи с извънземни
Извънземните идват през ноември
Слънцето е единствената безплатна храна, твърди индийски йога пред Чудеса.нет
Наш учен попадна в Топ 10 на вярващите в НЛО
Новозеландец срещнал НЛО с обувки №440
Извънземни се появиха в древни картини
Уфолог: Сред нас има преродени извънземни
Венета от Павликени свети като дъгата и контактува с извънземни светове
БАН: Извънземните са около нас, говорихме с тях
 


Сходни връзки

Млади жени разкриха: Правихме страхотен секс с извънземни, заченахме деца-хибриди | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.54 секунди