изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:17 EEST
ХОРОСКОП ЗА 21 ЯНУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 21 ЯНУАРИ /ВИДЕО/


ОВЕН - Благоприятно стечение на обстоятелствата ви открива добра възможност да разгърнете потенциала си. Не се колебайте да се възползвате от този шанс.
ТЕЛЕЦ - Вземете под внимание очакванията на близките си и работете за тяхното осъществяване. Така ще запазите мира в къщи и ще ви остане време за другите, не по-малко важни задачи днес.
БЛИЗНАЦИ - Освободете се от напрежението си, като потърсите развлечения сред природата. Близките ви очакват да подобрите отношението си към тях, най-вече партньора ви.
РАК - Започвате работа по много амбициозно начинание и изгледите ви за успех са отлични. Обстоятелствата са много благоприятни и първите положителни резултати ще дойдат много по-скоро отколкото сте се надявали
ЛЪВ - Ораторските ви способности са забележителни. Хората около вас са готови да ви съдействат във всеки един момент. Прекалено критични сте към близките си, а това може да ви създаде излишни неприятности.
ДЕВА - Напрежението от седмицата ще балансирате с приятелски сбирки, които ще ви създадат добро настроение. Пазете се от крайности, еднакво вредни са както за здравето, така и за духа ви.

ВЕЗНИ - Възможно е да си отворите очите за нещата около вас и да ги видите под съвсем различен ъгъл. Не се впечатлявайте от неща, които може да чуете за себе си.
СКОРПИОН - Ще ви привличат рискованите начинания и ще давате изява на скритите си желания. Има и такива дни, важно е да не губим разума си.
СТРЕЛЕЦ - Ще бъдете в добро настроение и с желание ще откликнете на нечия молба. Изненадайте приятно партньора си с подарък или друг жест на внимание.
КОЗИРОГ - В добра форма сте и ще отхвърлите повече от заплануваните задачи за днес. Добрите развития ще ви обнадеждят и с нов прилив на сили ще подготвяте предстоящите си дела.
ВОДОЛЕЙ - Вслушвайте се в мнението на близките и колегите си, като на свой ред ги насърчите с добри думи и изразено доверие, без да изтъквате непрекъснато заслугите си.
РИБИ - Чудесно се справяте и опитите на завистници да ви пречат, само ще ви бъдат от полза. Оптимистично настроени сте и дребните неприятности не могат да ви смутят.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 21 ЯНУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди