изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:25 EEST
Три милиона са луди по Линдзи Пелъс    
Светска клюка Едрогърдата мадама има естествен бюст, никога не е обличала кожух






Цицореста и пищна мадама печели милиони с природните си дарби. Нейният единствен недостатък е, че мрази студа. Линдзи Пелъс е най-новото откритие на модната и еротична сцена в САЩ. Родената през 1991 г. блондинка има редкия дар да притежава естествен бюст, много по-красив от този на силиконовите сексбомби.

Блондинката носи бельо по поръчка

"По-хубаво от големи бомби са само натурално големите бомби" – коментират нейния дар от Бога пластичните хирурзи. В резултат на пищните си форми Линдзи става изключително популярна. Зеленооката красавица няма никакъв шанс да скрие огромните си цици и отдавна се отказва дори да опитва. Чудовищно големите си гърди тя побира в специално изработено, поръчково бельо, а чашката на сутиена й е 3D. Зашемятяващата гърла от Луизиана разказва, че обожава да спортува и отделя голяма част от времето си на външния си вид.


"Ходя непрекъснато да тренирам, освен за да се поддържам във форма, и от здравословна гледна точка. Нали не мислите, че тези гърди се носят леко", споделя с усмивка Линдзи.
Сексбомбата разкрива, че в пубертетските й години преживява драматично развитието на гръдната си обиколка.


"Момчетата бяха като обезумели. Само ме чакаха да се появя и започваха да ми налитат. Пръскаха се от хормони и аз бях потърпевшата", допълва блондинката.


Линдзи има периоди, в които се опитва да скрие гърдите си, като се пристяга с различни колани и корсети. В тийнейджърските си години никак не се харесва. Днес без капка срам се съблича за различни еротични фотосесии.

Последователите й в интернет се увеличават с всяка следваща снимка, като в момента има над 3 млн. Тя определено знае какво искат да видят феновете й и не публикува снимки, на които е облечена с кожухчета и шлифери.
"Имаш огромни очи. Искам те" са често срещани коментари под топлес кадрите на Линдзи.

http://www.bgdnes.bg

 


Сходни връзки

Три милиона са луди по Линдзи Пелъс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди