изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:37 EEST
Любовен скандал в културното министерството: Зам.-министър заряза жена си заради журналистката Ива Петрони    
Светска клюка Бурна любов тресе културното министерство от няколко месеца. Шефката на политическия кабинет на министъра, хубавата бивша журналистка Ива Петрони, завъртя до умопомрачение главата на зам.-министъра Боил Банов. Точно навръх Коледа двамата изоставили семействата си и заживели на семейни начала.

И двамата са на зряла възраст, та не им отива да си зареждат семействата, да си наемат квартира и да обърнат гръб на законните си партньори, и на децата си, коментират потресени във ведомството.

Преди три месеца Ива казала в очите на мъжа си – криминалния журналист Йово Николов, отговорен редактор в „Капитал”, че вече не го обича, пише столичен седмичник. Тя си събрала багажа и напуснала семейната обител след близо 20-годишен брак. Синът й Йово, вече пълнолетен, и щерката Ема, ученичка в началния курс, останали ошашавени. Те били толкова обаидени от постъпката на майка си, че спрели да разговарят с нея. А Йово Николов вдигнал кръвно, та се наложило да тръгне по лекари.

Почти същото се случило и в дома на зам.-министъра, който по принцип треперел над законната си половинка, ефектната актриса Николета. Разказват, че тя припаднала, когато Банов й съобщил вестта.

Ива Петрони и Боил Банов, двете влюбени гълъбчета в разцвета на възрастта си, просто не са в състояние да се крият повече, затова без свян движат заедно, пускат си ръцете по коридорите на ведомството, дори си открадват и по някоя целувка на работното място. Шефът им Вежди Рашидов, който напоследък снове между София и Берлин заради лечение в германската онкологична клиника, тактично изчаква двамата да си изживеят романа, пък после – каквото сабя покаже.

„Вежди се готвеше да лансира Банов за директор на Народния театър, защото е не само кадърен режисьор, но и добър администратор. След кризата с директорския пост там трябва да отиде стабилен и уравновесен човек, който да овладее ситуацията, да намери диалог с всикчи. Ама Боил такава любовна треска го тресе, че започнал да прави гафое и в работата. В чудо се видял Вежди какво да прави”, коментира служител от министерството. „Абе, чукайте се там, ма не се развеждайте, бе”, опитал се да даде акъл Рашидов, който в миналото също е имал куп подобни интимни авантюри.

В културното ведомство вече шушукат, че и двамата влюбени са направили първите стъпки за развод с легитимните си партньори, а когато това се случи – ще има и сватба. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Любовен скандал в културното министерството: Зам.-министър заряза жена си заради журналистката Ива Петрони | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди