изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:31 EEST
Поли Карастоянова вече не е зам.-председател на парламентарната група на ПФ    
Парламент Съпредседателят на Патриотичния фронт и лидер на НФСБ Валери Симеонов най-сетне успя да отстрани от ръководен пост в парламентарната група на коалицията Полина Карастоянова. Това стана ясно днес в началото на пленарния ден в Народното събрание след съобщение на председателя на НС Цецка Цачева.Според официалната информация Карастоянова е напуснала зам.-председателския пост на парламентарната група по собствено желание.

Всъщност обаче това става по настояване на Валери Симеонов, който дори искаше да я изключат от парламентарната група на ПФ, тъй като я заподозря в лобизъм при приемането на промените в закона за производство на домашна ракия. Тогава Симеонов каза, че Карастоянова лобира за големите производители за сметка на малките.

Позицията му без малко не разцепи Патриотичния фронт, защото Карастоянова получи пълната подкрепа на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов. Явно сегашното й отстраняване от зам.-председателския пост е компромисно решение за двамата съпредседатели на коалицията.

На мястото на Карастоянова зам.-председател на парламентарната група на ПФ става Борислав Ячев от ВМРО. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Поли Карастоянова вече не е зам.-председател на парламентарната група на ПФ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди