изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:34 EEST
Вълча Луна – какви промени ни очакват?    
Любопитно На 24 януари ще настъпи повратна точка за мнозина. Тогава ще станем свидетели на „Вълча Луна“, след която ще се надяваме само на положителни емоции, въпреки бурното начало на 2016 година. Ще имаме възможност да стигнем до решения на ситуации, които не сме успели да разрешим досега. Годишната „Вълча Луна“ ще мине под знака на Лъв, който е лидер на глутницата и обича забавленията, а не консерватизма, което пък ни дава основание да твърдим, че следващият период за всички ни ще бъде весел.

Като цяло може дори да се каже, че ни предстои себеоткриване. Силна интуиция и способност на себепознание представлява вълкът в спиритизма, въпреки че за някои той е страшен.

Ако планирате да смените работното си място, то най-добрият момент е в края на месец януари и началото на февруари, когато истинската картина на качествата Ви ще изпъкне.

Поредният показател за специалното на това пълнолуние е и неговото разположение – срещу Водолея, който обича компанията. Напълно нормално ще бъде, ако тази събота получите призвания за общуване с хора, които не сте виждали от доста време.

Със сигурност нощта на „Вълчата Луна“ ще е най-добра за забавление през месец януари. Нещата, които планирате досега безуспешно, ще ги реализирате в дните след пълнолуние – 25 януари, когато Меркурий ще престане да бъде ретрограден.  http://delo.bg


 


Сходни връзки

Вълча Луна – какви промени ни очакват? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди