изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:02 EEST
КНСБ подкрепя бюджета за 2016 г. на община град Добрич    
НовиниНа нарочна пресконференция регионалният координатор на КНСБ за област Добрич Гинка Василева заяви, че синдикатът подкрепя проекта за бюджет на община град Добрич и очаква решения за промяна.

Тя представи пред медиите прочитът на най-важния документ не само за общинска администрация, която има ангажимента през годината да го изпълни, но и за граждани и неправителствени организации, като отбеляза, че без администрацията, всички останали още нямат навика целогодишно да се интересуват и информират какви са постъпленията от местни приходи в общинската хазна и как се разходват те. Василева като цяло заяви, че бюджет 2016 не се отличава особено от подхода, които има в практиката на общината от години. Като акцент общо в местните данъчни и неданъчни приходи за 2016 г., спрямо началния план на 2015 г. са заложени 100 300 лева по-малко, сподели Василева и добави, че и планираните в годината разходи са с 500 хил. лв. по-малко.
 


Сходни връзки

КНСБ подкрепя бюджета за 2016 г. на община град Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди