изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:48 EEST
КАЛИАКРА ЗАПОЧВА ДНЕС ПРЕДСЕЗОННАТА СИ ПОДГОТОВКА    
СпортОтборът на Калиакра ще се събере днес за първа тренировка, информира zona90.com. Стартът на зимната подготовка на каварненци беше забавен поради продължаващи разговори с ръководството на Общината относно бъдещето на футбола в града.

Серията от срещи обаче имаше благоприятен завършек за футболния отбор - от общинската администрация са уверили клуба, че проблемите във финансово отношение ще бъдат изгладени. Футболистите на Калиакра са получили по една премия и две заплати, а през следващия месец се очаква всички оставащи дължими суми към отбора да бъдат изчистени. “Новият кмет на Каварна показа загриженост и това ми дава надежда, че футболът в Каварна ще продължи да съществува и няма да бъде затрит. За съжаление, отново ще се организираме в движение”, коментира пред zona90.com треньорът на Калиакра Иван Райчев.
На този етап отбора със сигурност напускат Георги Станчев-Гонзо и халфът Александър Попов, които се присъединиха към Добруджа (Добрич). Има вероятност с каварненския клуб да се разделят още вратарят Николай Радомиров и халфът Георги Кичуков. Бившите играчи на Добруджа имат предложение да преминат в тервелския Септември. Повече яснота около състава на Калиакра за пролетния полусезон на Североизточната «В» група ще има след първото занимание за годината.
Междувременно стана известно, че Георги Райчев е договорил пет контролни срещи за зимния подготвителен период. На 30 януари каварненци ще срещнат отбора на Нефтяник (Шабла), за 6 февруари е предвдидена проверка с юношеската формация до 19 години на Черно море (Варна), а на 10 февруари Калиакра ще премери сили с тима на Спартак (Варна). Останалите две проверки ще бъдат с Ботев (Нови пазар) на 13 февруари и със Септември (Тервел) на 19 февруари.


 


Сходни връзки

КАЛИАКРА ЗАПОЧВА ДНЕС ПРЕДСЕЗОННАТА СИ ПОДГОТОВКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.86 секунди