изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:14 EEST
МОУРИНЬО ПОИСКА ПОСТА НА ВАН ГААЛ СЪС СПЕЦИАЛНО ПИСМО    
СпортТвърденията, че Жозе Моуриньо се стреми към мениджърския пост в Манчестър Юнайтед, не са журналистическа измислица. Португалецът, който наскоро беше уволнен от Челси, действително има желание да наследи на "Олд Трафорд" Луис ван Гаал.

Медиите на Острова разпространиха информацията, че Моуриньо е изпратил писмо до ръководството на "червените дяволи", в което декларира готовността си да застане начело на тима, ако Ван Гаал напусне. На цели 6 страници 52-годишният португалец е изложил вижданията си за това как трябва да се развива клубът. Моуриньо също така е изтъкнал огромната си амбиция да води Манчестър Юнайтед и да спазва ценностите, от които се водят привържениците на отбора.
Както е известно, представители на Специалния се свързаха с Юнайтед веднага след неговото уволнение. Жозе е пределно наясно, че доста от ръководните фактори на "Олд Трафорд" са против идеята за привличането му. Мотивите им са свързани с дефанзивния футбол, който изповядва португалецът, както и с това, че рядко дава път на млади таланти. Точно поради тази причина Моуриньо е решил да напише писмо, с което да убеди босовете на "червените дяволи", че е достоен за поста.
Португалецът не е пропуснал да отбележи, че изпитва огормно уважение към Ван Гаал, с когото работиха заедно в Барселона между 1997 и 2000 година. Въпреки това бившият мениджър на Челси е дал да се разбере, че ако ръководството на Манчестър Юнайтед все пак реши да уволни холандеца, той е готов да заеме мястото му. В писмото си Моуриньо е описал конкретните стъпки, които смята да предприеме, за да превърне клуба от "Олд Трафорд" в страшилището от времето на сър Алекс Фъргюсън. Португалецът е посочил и футболистите, които би искал да привлече.
В момента "червените дяволи" са на 5-о място в Премиър лийг, а в Шампионската лига отпаднаха още в груповата фаза. Феновете са изключително недоволни от скучния футбол, който отборът играе под ръководството на Ван Гаал. Холандецът беше освиркан и в събота при загубата с 0:1 у дома от Саутхамптън.


 


Сходни връзки

МОУРИНЬО ПОИСКА ПОСТА НА ВАН ГААЛ СЪС СПЕЦИАЛНО ПИСМО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди