изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2021-12-04 @ 12:06 EET
ВОЕННОМОРСКИТЕ СИЛИ НАБИРАТ МАТРОСИ ВЪВ ВАРНА, БУРГАС И С. СЕНОКОС    
Ред и сигурностОбявен е конкурс за матроски длъжности във военни формирования от състава на Военноморските сили за прием на военна служба на лица, завършили граждански средни или висши училища в страната и в чужбина,  съобщават от Бюрото по труда в Добрич. Обявените места са за военни формирования на военноморските сили във Варна, Бургас, с. Сенокос, област Добрич и за ВВМУ „Н. Й.Вапцаров” – Варна.

За длъжностите могат да кандидатстват лица, които имат средно или по-високо образование, годни са за военна служба. Не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер, независимо от реабилитацията. Друго изискване е срещу тях да няма образувано наказателно производство за умишлено престъпление от общ характер, да са граждани на България и да нямат друго гражданство, да не са освобождавани от военна служба поради наложено дисциплинарно наказание “уволнение”, да покриват нормативите за физическа годност и да са психологически  пригодни.
Кандидатите за матроси в момента на сключване на договора не трябва да са навършили 32 години. Срокът за приемане на документите е до 26 февруари 2016 г.
Образци от формулярите и подробностите за  кандидатстване са изложени в Военното окръжие в Добрич на ул. “Добруджа” № 4, ет.4, тел. 058/664 764, където се подават и необходимите документи.  НДТ


 


Сходни връзки

ВОЕННОМОРСКИТЕ СИЛИ НАБИРАТ МАТРОСИ ВЪВ ВАРНА, БУРГАС И С. СЕНОКОС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2021 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди