изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:26 EET
ДОБРИЧ ИЗЛИЗА НА ПРОТЕСТ ЗА БЪЛГАРЩИНАТА    
ОбществоБудни добруджанци и истински българи призовават своите съграждани днес от 17 часа да излязат на протест пред храм "Св. Георги", за да защитим националното си достойнство. И този порест се заражда в социалните мрежи, като публикуваме без редакторска намеса обръщението на Синтия Недялкова - наша съгражданка, която приканва за включване в мероприятието:

"Съграждани, които не могат да търпят 25 годишната гавра с народа ни, довела буквално до физическото ни унищожение, а сега вече и до духовното такова, решиха да организират протест, за да изразим мнението си по наболелите въпроси! Аз, като гражданин на България, не мога да остана безразлична! Ще бъда там!
Призовавам всички, които имат кръв, а не вода във вените си, да се присъединят към този спонтанен протест!
Аз искам д-р Москов да напусне поста си, защото е опасен за България, не само заради ваксините, а заради турската връзка, която лъсна във всичките му действия, заради това, че ще подари биометричните данни на българите на турска фирма, която може да си прави с тях каквото поиска!
Искам и оставката на министъра и зам.-министъра на министерството на образованието, които счетоха, че да четеш Даниел Дефо е по-важно от това да четеш Паисий!
Приятели, много са проблемите ни, но да се посегне на образованието на бъдeщoто поколение, както и на здравето на нацията ни е престъпно! Нека ние, които все още знаем и помним кои са Паисий, Ботев, Левски, Вапцаров, Вазов, Смирненски, както знаем и помним заветите им, да се обединим в името на спасението на България!
Призовете ваши приятели, познати лекари и учители да дойдат на протеста, за да изразим категоричното си несъгласие с така наречените реформи, извършвани под чужд диктат! Вземете трибагреника, напишете на един лист апела си и да бъдем там! 28.01.2016г., пред църквата Свети Георги в 17.00 часа!". НДТ


 


Сходни връзки

ДОБРИЧ ИЗЛИЗА НА ПРОТЕСТ ЗА БЪЛГАРЩИНАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди