изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:09 EET
ПРОКУРАТУРАТА В БАЛЧИК: СЪДЪТ ЗАДЪРЖА ПОД СТРАЖА ИЗДИРВАН КРАДЕЦ    
Ред и сигурностРайонната прокуратура в Балчик внесе днес искане за вземане на постоянна мярка „Задържане под стража“ спрямо 30-годишния Алекси Стефанов, привлечен в качеството на обвиняем за кражба – престъпление по член 195, ал. 1, т. 2 и 7, във връзка с член 194, ал. 1, във връзка с член 28, ал. 1 от Наказателния кодекс. Районният съд в Балчик уважи искането на прокуратурата.  Това съобщи пресцентърът на Апелативна прокуратура – Варна.

На 19 февруари 2014 г. в условията на повторност и немаловажен случай 30-годишният мъж откраднал маслен радиатор на бетоновоз, паркиран в двора на бетонов възел, и след това го предал за скрап. От момента на извършване на престъплението, за което го обвинява Районната прокуратура в Балчик, Стефанов се е укривал  и е бил обявен за издирване. Престъплението, за което днес съдът му наложи по искане на Районната прокуратура най-тежката мярка за неотклонение, е извършено в петгодишния изпитателен срок на друга присъда за кражба, извършена от него.
Определението на Районния съд в Балчик подлежи на обжалване. НДТ
 


Сходни връзки

ПРОКУРАТУРАТА В БАЛЧИК: СЪДЪТ ЗАДЪРЖА ПОД СТРАЖА ИЗДИРВАН КРАДЕЦ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.48 секунди