изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:19 EEST
ОЧАКВАХМЕ ГО: Взривиха аптека на Марешки в Бургас. ЗАЩОТО СВАЛЯ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА?    
Новини Аптека на бизнесмена Веселин Марешки е взривена в бургаския квартал "Славейков". Бомбата е избухнала около 03:30 часа, предаде НоваТВ. Аптеката е разположена в приземен етаж на голям жилищен блок. Към момента иноформация за пострадали няма. Щетите обаче са големи. Екипи на полицията са на място. Провеждат се процесуално-следствени действия.


Марешки се зарече: Дизелът във Варна пада под 1,50!

Най-вероятно дизелът във Варна ще бъде под 1,50. Варна не е крепост, най-лошото е, че народът трябва да чака на такъв по-свободен и по-луд като мен, който има смелостта да се противопостави на тези, които ограбват народа. Това заяви пред „Лице в лице” бизнесменът Веселин Марешки. „От прокуратурата не чуваме има ли картел, няма ли, ограбват ли народа, не го ли ограбват. КЗК няма как да мълчи, но мълчанието на отговорните фактори води до едно приспиване на обществеността, че това е нормално – че трябва да купуваме на 2 и нещо”, заяви варненецът.

Той посочи, че международната цена на петрола и дизела пада, но у нас пак разликите са огромни. „А аз съм намерил баланс между интересите на хората и моите печалби. Когато излезем на реалния международен пазар, обещавам още по-добри цени за българите”, посочи Марешки.

Той нарече „поредната глупост” твърденията, че ниските цени на горивата, предлагани от него, са ход в аванс преди поредната му политическа кандидатура. „На хората им е писнало от Плевнелиев, Кунева, Радан Кънев, Първанов. Ако тези четиримата се появят, ще изляза срещу тях и ще ги отнеса още на първия тур. Намирам баланса както в лекарствата, така и в горивата. Мога да се обзаложа, че ако тримата – Плевнелиев, Кунева и Кънев са кандидати, двама от тях ще бъдат зад мен в правителството. Хората са обезверени, учителите нямат интерес да възпитават, лекарите да лекуват. Време е това нещо да се промени”, даде политическата си заявка Веселин Марешки.
http://www.blitz.bg

София. Към момента работим по различни версии. Това каза пред журналисти старши комисар Калоян Калоянов, директор на ОД МВР - Бургас, на мястото на инцидента, където тази нощ беше взривена аптека, предаде репортер на Радио "Фокус" - Бургас. "В 03.30 часа сутринта е получен сигнал за взрив. Пристигналите на място колеги са установили материалните щети по аптеката. Към момента извършваме обстоятелствен оглед, след първия такъв. Тепърва ще се установяват подробности за взрива. След приключване на огледа ще бъдат назначени необходимите експертизи и те ще дадат отговори на някои въпроси", заяви ст. комисар Калоянов. http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

ОЧАКВАХМЕ ГО: Взривиха аптека на Марешки в Бургас. ЗАЩОТО СВАЛЯ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди