изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:15 EET
ЦИГАНСКИ ТЕРОР УБИВА БЪЛГАРИЯ: Роми с колове размазаха от бой фермер! ДЪРЖАВАТА БЕЗПОМОЩНА ЛИ Е?    
Новини Роми помляха фермер, след като го ограбиха над 100 пъти. Животновъдът Николай Милков от видинското село Воднянзи е бил буквално размазан с колове от мургавата банда снощи, научи БЛИЦ.

Милков е човекът, който през последните две години е подал в полицията повече от сто сигнала за кражбата на животни от кравефермата му. И по нито един от тези сигнали не е работено. Млекопроизводителят е пропищял от циганските набези в стопанството му. Преди време циганите са му откраднали 41 крави, няколко телета, тровили са биволиците му, няколко от тях са застреляли. Въпреки, че има подадени 100 жалби в полицията, досега никой не е тръгнал по следите на крадците, макар че Милков е събрал веществените доказателства, останали след кражбите.

Нещо повече, цялото село знае кой стои зад тези набези, самият Николай е хващал крадците и е викал полицията, но резултат няма. Впрочем има – преди време пак е ял бой от циганите след поредната кражба, но съдът решил, че битият е виновен. Няколко пъти фермерът е бил публично заплашван от циганина Ментето на обществени места, но кой да обърне внимание. Въпреки това мъжът е писал десетки жалби до различни инстанции, поискал е лична среща с министър Бъчварова, за да й разкаже за безобразията, които върши циганската мафия във Видинско, но министърката се оказала твърде заета, за да приеме един обикновен фермер. И след като никой не обърна внимание на стотиците жалби на фермера, циганите си развързаха ръцете.

Снощи към 19, 30 часа, докато се прибирал от фермата си, е бил нападнат от група цигани с колове в ръцете. Случаен човек е видял кървавата вакханалия, но не е посмял да се намеси, тъй като бандата биячи била побесняла. Човекът поне се обадил за линейката, която пристигнала един час след побоя. Николай буквално е смлян от бой, каза за БЛИЦ, ст.н.с. Йордан Малджански, който същата вечер му е гостувал. Настанен е в реанимацията с избити зъби, разбит череп и няколко счупени ребра. Хората от селото са скептични. Те са убедени, че и този път циганите ще останат ненаказани. А докато фермерът лежи в болницата биячите най-вероятно ще отнесат и последните крави и биволици от фермата му.

Тодорка НИКОЛОВА
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

ЦИГАНСКИ ТЕРОР УБИВА БЪЛГАРИЯ: Роми с колове размазаха от бой фермер! ДЪРЖАВАТА БЕЗПОМОЩНА ЛИ Е? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.45 секунди