изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:33 EET
ПЪЛЕН УПАДЪК: Вулгарни пози: Момичета на 13 години лъсват голи в "Коврите на Хасково"    
Общество Голи снимки на малолетни момичета от Хасково и околностите се появиха в страница във Фейсбук, наречена „Коврите на Хасково”. В нея могат да се видят фотоси на 12 - 13-годишни момичета по бански или почти без бельо в предизвикателни пози. Не липсват снимки и на по-възрастни каки от порядъка на 17-18 години, пише тази сутрин "Марица".

Коментарите под снимките често са отвратителни, не липсват и сериозни запитвания от рода на „Как мога да се свържа с тая?”, „Някой може ли да ми каже как да я открия?”, „Колко взима тази?” и т.н. Предполага се, че на лични съобщения интересуващите се господа получават необходимата информация. На страницата има снимки на малолетни момичета предимно от Хасково и Димитровград. Някои са снимани само отзад, други си крият лицето, трети позират усмихнати в цял ръст, четвърти са във вулгарни пози.

От сайта приканват да се пращат снимки, като анонимността е гарантирана. Оказва се, че част от снимките са качени в скандалната страница във Фейсбук без знанието на самите момичета. Това става, когато някое момиче е пратило снимка на гадже, но после късат, а за да си отмъсти, изоставеният Ромео качва фотосите в подобни страници. Това разказа ученичка от 7 клас в хасковско училище, която станала свидетел на подобна случка.

Тя обаче разкри и друга, по-страшна истина. Нейни съученички с удоволствие се снимали предизвикателно, дори само части от тялото си и пращали снимките в лични съобщения на момчета от другия клас или на други, с цел да ги провокират. С други думи, сами се предлагали и считали това за голяма гордост, понеже били „вървежни”. Най-лошото е, че става въпрос за уважавани иначе ученички от 6-7 клас, чиито родители не подозират нищо и трудно биха ги хванали, тъй като вкъщи са хрисими и обикновени деца. http://www.blitz.bg

БЕЛ.РЕД.: Всъщност "коврите", думата неволно се сравнява с курвите, вече се превръща в мода в мрежата, тъй като страници, групи и сайтове под "патронажа на коврите", вече има: Хасковска област,  Димитровград, Дупница, СГСАГ,  WING;DD:3, Дупница и т.н.  Изобщо, България става страна и на коврите, дори вече може да се смята, че това е и нейният значителен принос в евроинтеграцията.
 


Сходни връзки

ПЪЛЕН УПАДЪК: Вулгарни пози: Момичета на 13 години лъсват голи в "Коврите на Хасково" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди