изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 12:51 EEST
Заковаха убийците на Начо Роджъра    
Ред и сигурност След интензивно разследване, проведено от служители на Регионалната дирекция на МВР - София и колегите им от Ботевград, вчера са задържани убийците на 53-годишния Начо Четрафилски-Роджъра.Около 23.30 часа на 31 януари, в РУ-, Ботевград постъпил сигнал за чути изстрели и викове за помощ в частен дом в село Литаково. На адреса веднага били изпратени полицейски служители, които открили тялото на 53-годишния мъж с прострелна рана в гърдите. Жената, с която живеел, също била ранена с прострелна рана в китката.


Тя била транспортирана до болнично заведение, без опасност за живота. Дежурна оперативна група извършила оглед на място. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 115 от НК и уведомена Софийската окръжна прокуратура.

След упорита няколкочасова работа и проведени множество оперативно- издирвателни и процесуално-следствени действия, в районното управление били задържани няколко души за установяване на съпричастността им към извършеното деяние. Разследващият екип разкрил, че извършителите на тежкото престъпление са 22-годишните М.П. и С.З. от село Врачеш, без криминални прояви до момента.

Двамата били задържани за срок до 24 часа и криминалистите предприели претърсване на домашните им адреси. В дома на М.П., племенник на жертвата, са открити и иззети ловна пушка, кожен патрондаш и ловни патрони. В жилището на С.З. служителите на реда намерили незаконно притежавана ловна пушка, два газови пистолета, боеприпаси за ловно и бойно оръжие.

На двамата са повдигнати обвинения за извършени престъпления. С постановление на прокурор от Софийската окръжна прокуратура са им наложени 72-часови мерки за неотклонение „задържане под стража“.
 


Сходни връзки

Заковаха убийците на Начо Роджъра | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди