изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 18:11 EEST
ДАРЕНИЕ НА СТОЙНОСТ 4 000 ЛЕВА ПОЛУЧИ ОТ PAMPERS БОЛНИЦАТА    
ЗдравеМногопрофилната болница за активно лечение в Добрич е първата от десет болници в страната, която получи неонатално оборудване от фирма Pampers. Тя събра най-много гласове в кампанията на Pampers, проведена през месец декември. Тогава граждани имаха възможност да гласуват кои болници в страната да получат дарение.

Полученото в петък дарение е на стойност 4 000 лева. То включва 18 легла за новородени, столчета за кърмачки, както и около 15 кашона памперси, размери 0 и 1. Те са разпределени между родилно отделение и отделението по неонатология.
През 2015 г. Pampers и UNICEF отбелязаха 10 години от началото на своето партньорство с кампанията "1 пакет = 1 животоспасяваща ваксина". В знак на благодарност към всички български родители, които се включиха в  кампанията, Pampers ще подкрепи с неонатално оборудване и пелени за новородени родилни отделения в 10 български града. По този начин Pampers  продължава своя дългосрочен план за осигуряване на още по-добра грижа за бебетата в първите дни от живота им, като дарява пелени, легълца за новородени и специални столове за родилки.
На Facebook страницата на Pampers България, в рамките на месец декември всеки имаше възможност да гласува за български град, чието родилно отделение да бъде модернизирано с помощта на Pampers.
Родители помогнаха за избора на градовете, чиито родилни отделения ще бъдат модернизирани с помощта на Pampers. 10-те града събрали най-много гласове са Добрич, Плевен, Стара Загора, Перник, Търговище, Русе, Бургас, Велинград, Силистра и Варна. По този начин Pampers  продължава своя дългосрочен план за осигуряване на още по-добра грижа за бебетата в първите дни от живота им, като дарява пелени, легълца за новородени и специални столове за родилки. НДТ
 


Сходни връзки

ДАРЕНИЕ НА СТОЙНОСТ 4 000 ЛЕВА ПОЛУЧИ ОТ PAMPERS БОЛНИЦАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди