изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:57 EEST
НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП ВЗЕ ПРАВАТА ЗА ТУРНИРА В ДЕЛРЕЙ БИЙЧ, КЪДЕТО ЩЕ ИГРАЕ ГРИГОР    
СпортНова Броудкастинг Груп придоби телевизионните и интернет права за тенис турнира „Делрей Бийч Оупън“, за който Григор Димитров е потвърдил участие. Надпреварата ще се проведе в САЩ между 15 и 21 февруари.

Участието на Григор Димитров в Делрей Бийч е първото след Откритото първенство на Австралия. Очакванията са той да затвърди добрата си игра от началото на сезона и да достигне финалната фаза на авторитетната надпревара.
От 15 февруари, понеделник, до 19 февруари, петък, зрителите ще могат да гледат по четири двубоя всяка вечер. Началният час на ранните е от 19:30 и 21:30 часа, а през нощта срещите са от 1:00 и 3:00 часа българско време.
В събота, 20 февруари, първият полуфинал е в 22:00 часа, а вторият е в три часа след полунощ. В неделната вечер от 20:00 часа е финалът на двойки, а решителната среща от турнира на сингъл е с начален час 22:00.
Делрей Бийч Оупън е част от ATP World Tour 250 series. В предстоящото му издание освен Григор, ще видим още Милош Раонич, Кевин Андерсън, Иво Карлович, Бърнард Томич, Жереми Шарди и др.


 


Сходни връзки

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП ВЗЕ ПРАВАТА ЗА ТУРНИРА В ДЕЛРЕЙ БИЙЧ, КЪДЕТО ЩЕ ИГРАЕ ГРИГОР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди