изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 06:14 EET
Съдебната експертиза е потвърдила, че Красимир в Кранево е починал от инфаркт    
НовиниНазначената от окръжния прокурор на Добрич Пламен Николов по искане на близките на починалия на 30 януари 60-годишен Красимир Иванов от Кранево е потвърдила, че той е починал от инфаркт. Това съобщи Николов за НДТ.


Той обясни, че, първоначалната съдебна експертиза е показала, че смъртта е предизвикана от инфаркт, а ударът с лопата, нанесен от 50-годишния Янко от с. Оброчище, е причинил само разкъсно-контузна рана на челото. Не е довел до счупване на кост, на череп или друга травма, която може да доведе до смърт.
Според близките, се прави опит да се потули убийство. Затова те са поискали тройна съдебно-медицинска експертиза. Такава е била назначена от Пламен Николов. Тя е приключила и е потвърдила заключенията на единичната. Те са, че не ударът с лопата , а инфаркт, е причинил смъртта на Красимир Иванов.
Трудно е да се каже дали има връзка между удара с лопата и инфаркта, каза още Николов. Той обясни, че тепърва ще се преценява как да бъде формулирано обвинението срещу Янко.
След като е установено, че ударът с лопатата не е причината за смъртта, мярката му за неотклонение е променена в "подписка".

 


Сходни връзки

Съдебната експертиза е потвърдила, че Красимир в Кранево е починал от инфаркт | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди